ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Το θέλουμε περισσότερο, θα κερδίσουμε τον Πανιώνιο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την Κυριακή τον Πανιώνιο καθώς θέλει περισσότερο τους τρεις βαθμούς.

Την αισιοδοξία του πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA". Ο αμυντικός του τριφυλλιού μίλησε ενόψει του αγώνα με τους "κυανέρυθρους" και τόνισε ότι η κούραση δεν θα παίξει ρόλο αλλά η θέληση για τη νίκη και ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερο το παιχνίδι.

Ο αμυντικός του τριφυλλιού μίλησε και για τις απουσίες που υπάρχουν αλλά και την συσπείρωση που έφεραν στην ομάδα τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA":

Σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, είναι μια ανάσα ενόψει της συνέχειας, θεωρείς ότι βγάλατε ποδοσφαιρικό εγώισμο;
"Ήταν μια μεγάλη νίκη, κερδίσαμε ένα ντέρμπι, την θέλαμε πολύ γιατί στο προηγούμενο ματς παρότι που δεν ήμασταν τόσο καλοί χάσαμε άδικα με ένα γκολ στο 85'. Σήμερα παίξαμε με ψυχή, δείξαμε ότι το θέλαμε το ματς, ξέραμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες παρόλα αυτά εκμεταλλευτήκαμε την μια που μας δόθηκε στο πέναλτι και πήραμε μια δίκαιη νίκη".

Με όλες τις απουσίες πως μπορείτε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση;
"Είναι δύσκολη κατάσταση, γιατί είναι 5-6 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχουμε σοβαρές απουσίες. Σχεδόν όλη η επιθετική μας γραμμή λείπει. Είχαμε πει από την αρχή να παίξουμε συγκεντρωμένα, ψυχωμένα και μας βγήκε αυτό στο γήπεδο. Γι' αυτό κερδίσαμε".

Όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ μήπως έδωσαν στην ομάδα περισσότερο κίνητρο για τη συνέχεια;
"Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά που έγιναν, θέλαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε παρά τις απουσίες που είχαμε. Δυστυχώς αυτά που συνέβησαν δεν είναι ωραία για την ομάδα. Περιμένουμε την απόφαση και αν θα αφαιρεθούν βαθμοί και κοιτάμε το επόμενο ματς, το οποίο ίσως είναι το πιο σημαντικό με τον Πανιώνιο".

Πρόκειται για έναν δεύτερο τελικό, θα παίξει ρόλο η κούραση;
"Στο επόμενο ματς δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η κούραση. Θα παίξει ρόλο ποιος θέλει περισσότερο το ματς. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή ομάδα και δύσκολα δέχεται γκολ. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε".

Εκεί χρειάζεται και σωστή διαχείριση δυνάμεων, στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
"Όχι δε νομίζω, είναι ένα ματς που πρέπει να τα δώσουμε όλα, έχουν μείνει δυο ματς, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κουρασμένοι τα δίνουμε όλα και κερδίζουμε".

Εσύ και πάλι ήσουν από τους καλύτερους βοηθώντας την ομάδα σου να φτάσει στη νίκη, νιώθεις στη καλύτερη φάση της καριέρας σου;
"Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Θα κάνω κάποια καλά ματς σε κάποια δεν θα είμαι τόσο καλός. Σήμερα βοήθησα και είμαι χαρούμενος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ