ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Το πρώτο γκολ, το έκανε πιο εύκολο"

Κουτρουμπής: "Το πρώτο γκολ, το έκανε πιο εύκολο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μπάμπη Τσιμπίδα μετά τη νίκη των "πρασίνων" επί της ΑΪΚ στη Σουηδία.

O Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη και προκρίθηκε πανηγυρικά στα playoffs του Europa League. Ο αμυντικός τους "τριφυλλιού", Γιώργος Κουτρουμπής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μπάμπη Τσιμπίδα μετά τη νίκη των "πρασίνων" επί της ομάδας της σουηδικής πρωτεύουσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση του "τριφυλλιού":" Είχαμε το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και καταφέραμε να το διατηρήσουμε. Σκοράραμε στο δεύτερο παιχνίδι και το κάναμε ακόμα πιο εύκολο. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς".

Για τη δυσκολία να αγωνίζεσαι σε συνθετικό χλοοτάπητα:" Στην αρχή ήταν δύσκολο να το συνηθίσουμε, δε μας επηρέασε, όμως, πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο νωθροί, δεν είχαμε την υπομονή να κρατήσουμε την μπάλα και να τη βγάλουμε σωστά μπροστά. Πέσαμε στην παγίδα της ΑΪΚ και παίζαμε με την μπάλα ψηλά. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε το παιχνίδι μας και βάλαμε δύο ωραία γκολ που διευκόλυναν το έργο μας".

Για το μαρκάρισμα του Μαρκάνεν:" Είναι ένας υψηλόσωμος επιθετικός που τον διευκολύνει να τροφοδοτείται στον αέρα. Πιστεύω τον αντιμετωπίσαμε καλά".

Για το μεγαλύτερο κέρδος από την πρόκριση:" Είναι η ψυχολογία που πήραμε. Ως ομάδα έχουμε καλό υλικό, αλλά μετά την περσινή αποτυχία υπήρχε άγχος. Τώρα περάσαμε και θα κοιτάξουμε τον επόμενο γύρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ