ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Σημαντική νίκη"

Κουτρουμπής: "Σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Άκη Δημακό μετά την νίκη των πράσινων με 2-0 επί του Ατρόμητου για τα play offs της Superleague.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιώργος Κουτρουμπής έπαιξε ως αμυντικός μέσος έχοντας αρκετά καλή παρουσία. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Άκη Δημακό μετά την νίκη των πράσινων με 2-0 επί του Ατρόμητου για τα play offs της Superleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως αισθάνεται μετά από την δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν. Τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο που θέσαμε από την αρχή των play offs και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.»

Για την εμφάνιση του ως αμυντικό χαφ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που παίζω σε αυτή θέση. όπως είπα και στην προηγούμενη αγωνιστική, στις προπονήσεις δουλεύω σε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα ανταπεξήλθα όσο καλύτερα μπορούσα και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη.»

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει αυτό που θέλει στα play offs, αν φύγει αλώβητος από την Τούμπα: «Αν κερδίσουμε, νομίζω ότι είμαστε φαβορί για την πρώτη θέση. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω ότι αν κάνουμε και εκεί μια καλή εμφάνιση, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Για το πώς εξηγεί ότι η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα play offs είναι καλύτερη: «Στο πρωτάθλημα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κάποια ματς, εξαιτίας κάποιων γεγονότων. Στα play offs βάλαμε στόχο να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει.»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ