ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής, Λέτο, Μολέντο και Λουντ σε διαπραγματεύσεις

Κουτρουμπής, Λέτο, Μολέντο και Λουντ σε διαπραγματεύσεις

Διαβάστε στο Sport24.gr για τις εξελίξεις στις επαφές της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τους Κουτρουμπή, Λέτο, Μολέντο και Λουντ.

Στο περιθώριο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, εκκρεμούν οι διαπραγματεύσεις με τους Γιώργο Κουτρουμπή, Ρόμπιν Λουντ, Ροντρίγκο Μολέντο και Σεμπαστιάν Λέτο. Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και έχει τις ιδιαιτερότητες της, που καλείται να τις χειριστεί η διοίκηση.

Χρονικά, προηγείται ο Γιώργος Κουτρουμπής, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017. Με τον 25χρονο στόπερ έχει επιτευχθεί συμφωνία σε όλους τους όρους, με εξαίρεση τη ρήτρα εξαγοράς, κάτι που είχε επισημάνει το Sport24.gr. Η ΠΑΕ προτείνει υψηλότερη, ο ποδοσφαιριστής ζητά χαμηλότερη, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος επαφών μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στη διακοπή του πρωταθλήματος και οι δύο πλευρές εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα συμβιβαστούν.

Ανάλογη περίπτωση με τον Κουτρουμπή ως προς την ολοκλήρωση της συνεργασίας, είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο. Με τον Αργεντινό ακόμα δεν έχει συζητηθεί η ανανέωση, εξ' ου και η αιχμή του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή. Επικρατεί θετική διάθεση για την παραμονή του έως τον Ιούνιο του 2019 με πάγιες αποδοχές 250.000 ευρώ, όμως όπως είχε τονίσει το Sport24.gr αναμένεται η εισήγηση του Στραματσόνι.

Με τον Ροντρίγκο Μολέντο έχει προηγηθεί προεργασία με τον ατζέντη του, μέσω ανταλλαγής e-mail. Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει για τα ποσά που έχουν τεθεί προς διαπραγμάτευση και το buy out που ζητά ο Βραζιλιάνος αμυντικός. Η βούληση της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή είναι να συμφωνήσουν και η άφιξη του μάνατζερ του Μολέντο θα επισπεύσει τις εξελίξεις. Προς το παρόν, επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί.

Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr άρχισαν οι διερευνητικές επαφές της ΠΑΕ με τον Ρόμπιν Λουντ και τον ατζέντη του. Ο Φιλανδός χαφ ενημερώθηκε για την πρόθεση να αναπροσαρμοστεί και να επεκταθεί το συμβόλαιο του (λήγει τον Ιούνιο του 2018) και απάντησε ότι είναι θετικά διακείμενος. Δεν έχουν συζητηθεί ποσά και λεπτομέρειες, αλλά θα μιλήσουν πριν από τα Χριστούγεννα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ