ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Χρειάζεται βασικός κορμός για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τις τακτικές οδηγίες που είχε και την κάθετη πάσα του στον Λέτο που γρήγορα θα... ξεχαστεί αφού δεν σκόραρε ο Αργεντίνος, μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην κάμερα της NOVA.

Για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στη Λεωφόρο. Για την εικόνα του παιχνιδιού και την έως τώρα παρουσία του με τα πράσινα μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά:

"Φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι μείναμε στο 0-0. Έκανα το επόμενο βήμα ερχόμενος στον Παναθηναϊκό, το περίμενα αρκετό καιρό, είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, ήρθα να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Ήταν επιλογή του κόουτς να παίξω και σήμερα αμυντικός μέσος, παρά τα προβλήματα απουσιών που είχαμε πίσω. Τη σεβάστηκα και αυτό θα κάνω πάντα, προσπαθώντας να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό μου.

Είναι καλό να παίζεις παραπάνω από μια θέση, βοηθάς περισσότερο, δίνεις λύσεις. Αυτό θέλω, να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ. Ξέρω ότι ήμουν επιλογή του κόουτς, επικοινώνησε μαζί μου και μου μετέφερε την επιθυμία του να συνεργαστούμε στον Παναθηναϊκό.

Στα ντέρμπι δύσκολα βλέπεις θέαμα και πολλά γκολ. Κάθε ομάδα παίζει προσεκτικά και ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Είχαμε απουσίες και επηρεάστηκε το παιχνίδι ματς. Πρέπει να υπάρχει βασικός κορμός για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε την άμυνα μας αλλά φτιάξαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Τελάντερ και Ευαγγέλου έπαιζαν πρώτη φορά μαζί και έμεινα πιο κοντά τους για να βοηθήσω περισσότερο ανασταλτικά. Μακάρι να έμπαινε το γκολ στην κάθετη πάσα μου στον Λέτο. Τώρα όλοι θα την ξεχάσουμε γρήγορα... (γέλια)".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαίνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Τάκης Μπαλτάκος
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Ουζουνίδης: "Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ"
Όλα μηδέν στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, με ήρωα τον Μπάρκα
Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Στη Λεωφόρο με Μπαλτάκο ο Αλαφούζος
Σκίμπε: "Μακάρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα ο Βιγιαφάνιες"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ