ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Περιμέναμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανέλυσε τους παράγοντες που έφεραν την ευρεία νίκη (5-0) επί του Αστέρα, αναφέρθηκε στη δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του, ενώ σχολίασε και μία πιθανή κλήση στην εθνική Ανδρών.

Η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό είχε ξεχωριστή σημασία για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος επέστρεψε στην Τρίπολη και τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο Έλληνας μέσος, μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ευρεία νίκη (5-0) επί των Αρκάδων, αναφέρθηκε στη δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη στους "πράσινους", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του Αστέρα, ενώ σχολίασε και μία πιθανή κλήση στην εθνική Ανδρών.

"Το αποτέλεσμα είναι πολύ βαρύ για τον Αστέρα", σχολίασε αρχικά.

Για την επιστροφή στην Τρίπολη: "Παίζει πολλά παιχνίδια η μοίρα. Σήμερα ήρθα ως αντίπαλος. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, γιατί εδώ μεγάλωσα. Την αγαπάω πολύ την ομάδα, αλλά και τους ανθρώπους της. Περιμέναμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Μετά το γκολ, ο Αστέρας 'άνοιξε', εμείς εκμεταλλευτήκαμε την κόντρα επίθεση και πήραμε τη νίκη".

Για τα συνολικά εννιά γκολ κόντρα στον Αστέρα σε δύο αγώνες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα: "Η ομάδα έχει δείξει τον τελευταίο καιρό πως έχει βρει τα πατήματά της. Έτυχε να συμβεί αυτό κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Θα προτιμούσα να τα είχαμε βάλει απέναντι σε κάποια άλλη ομάδα".

Για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού υπό τη καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη: "Εγώ πήγα τον Ιανουάριο στην ομάδα και δεν γνωρίζω τι γινόταν πριν. Όσο βρίσκομαι στην ομάδα, είναι φανερό πως δουλεύει σε πολύ σωστό πλαίσιο κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο".

Για τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού: "Όταν έρχονται τα αρνητικά αποτελέσματα η ψυχολογία των παικτών πέφτει. Όμως, στα τελευταία ματς έχουμε βρει τα πατήματά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Για την κλήση στην εθνική Ελλάδας: "Εννοείται πως σκέφτομαι την κλήση. Κάθε νέος παίκτης σκέφτεται την κλήση στην εθνική ομάδα. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να καλείται στην εθνική ομάδα. Και δουλεύω για να πετύχω αυτό τον στόχο".

Για την προσαρμογή στον Παναθηναϊκό και τι ρόλο έπαιξε ο Αστέρας: "Το γεγονός πως ήμουν σε μία ομάδα που έπαιζε Ευρώπη με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα στον Παναθηναϊκό".

Για την πορεία του Αστέρα: "Πραγματικά στεναχωριέμαι για την πορεία της ομάδας γιατί όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ίσως, φέτος να έγιναν κάποια λάθη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ