ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Ούτε ομάδα τοπικού δεν δέχεται το δεύτερο γκολ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μετά το τέλος του ματς στάθηκε στα λάθη που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και ιδίως το δεύτερο γκολ μετά το οποίο ήρθε και η κατάρρευση των πράσινων.

Ούτε ομάδα που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα δεν δέχεται το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα σύμφωνα με τον αρχηγό των πράσινων, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο νεαρός μέσος στάθηκε στις ευθύνες των ποδοσφαιριστών και τόνισε ότι μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση του Παναθηναϊκού. Ο Κουρμπέλης χαρακτήρισε τελικό το ματς με τη Ξάνθη, σημείωσε πως οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα ενώ υποστήριξε πως αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύσει.

"Ξεκίνησε το ματς, δεν έγινε κάποιο λάθος, βρέθηκε ένας παίκτης του ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή μας και πέτυχε ένα γκολ που μπαίνει μια στο τόσο. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας, αλλάξαμε τη μπάλα, είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν απειλούσαμε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους τρώμε ένα γκολ που δεν το δέχεται ούτε ομάδα τοπικού και μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ πήρε ψυχολογία και έγινε αυτό που έγινε στη συνέχεια".

Έχουμε δει και τον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ να βάζει γκολ από πλάγιο;
"Το γκολ που φάγαμε δεν έχει σχέση με το γκολ του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν σε ανοργάνωτη άμυνα. Με τον ΠΑΟκ δεν έγινε το ίδιο, εμείς είμαστε οργανωμένοι μέσα στην περιοχή. Τόσο το χειρότερο, απαγορεύεται να τρώμε τέτοιο γκολ".

Για τη βαριά ατμόσφαιρα και τη συνέχεια:
"Καταρχάς να πω ότι δεν διώχνουμε τις ευθύνες από πάνω μας. Φταίμε και όλοι πρέπει να δούμε σε τι φταίμε για να καλυτερέψουμε πράγματα. Θέλει σκληρή δουλειά στη συνέχεια, πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά, τι βήματα θα γίνουν από εδώ και στο εξής. Έχουμε ένα παιχνίδι στην Ξάνθη που είναι τελικός για εμάς".

Σας είπε κάτι ο προπονητής στα αποδυτήρια γιατί μέσα στην εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο ότι μπορεί να μην συνεχίσει;
"Και να ήξερα κάτι δεν θα το έλεγα, ότι και αν έχει αποφασίσει θα το πει ο ίδιος".

Με εσάς τους παίκτες πως ήταν τα πράγματα;
"Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός, σκυμμένα κεφάλια. Κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια".

Καλό δεν θα ήταν και για εσάς να βοηθήσετε την ομάδα, για να βοηθηθείτε και οι ίδιοι;
"Εννοείται και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε αλλά δεν μας βγαίνει. Θέλουμε όλα τα παιδιά να τον βοηθήσουμε γιατί θα βγούμε όλοι κερδισμένοι, δεν πρόκειται να χάσει κανείς. μακάρι στη συνέχει να τον βοηθήσουμε".

Φοβάσαι για αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας:
"Όχι κανένα φόβο δεν έχω. Πιστεύω δεν έπρεπε καν να γίνει αυτή η ερώτηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ