ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουμορτζί: "Ο Παναθηναϊκός κρατάει τη μπάλα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπερνάρ Κουμορτζί μίλησε για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κορτράικ και τόνισε πως οι δύο ομάδες χρειάζονται πολλή δουλειά.

Ο Μπερνάρ Κουμορτζί αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πανιώνιο και απασχόλησε αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά δεν έκανε τη μεταγραφή. Πλέον, αγωνίστηκε ως αντίπαλος του στο φιλικό με την Κορτράικ και κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουμορτζί:

Για το αν του λείπει η Ελλάδα: "Πέρασα κάποια καλά χρόνια στην Ελλάδα και ορισμένες στιγμές μου λείπει... Μου λείπει λίγο η Αθήνα για να πω την αλήθεια".

Για την παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο: "Πέρυσι είδα ότι ο Πανιώνιος ήταν πραγματικά καλός και ευχόμουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που πηγαίνουν καλά, γιατί ο Πανιώνιος πάντα θα είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Θέλω να πω στους οπαδούς του Πανιώνιου, να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, όπως κάνουν πάντα".

Για το φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό: "Μπορούσες να δεις ότι και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες, γιατί ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν τόσο υψηλός. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται πολλή δουλειά".

Για τη γνώμη που σχημάτισε για τον Παναθηναϊκό: "Είδα ότι διαθέτουν μια καλή ομάδα. Αν και φάνηκε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, μπορούσαν να κρατήσουν πολύ καλά τη μπάλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ