ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουλιμπαλί: "Όλοι μαζί χάσαμε, δεν φταίει μόνο ο Βίκτωρ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου και προσπάθησε να αναλύσει τα αίτια της βαριάς ήττας.

Η επόμενη μέσα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου και την βαριά ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ είναι λογικό να μην είναι εύκολη.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε στην κάμερα της "NOVA" τονίζοντας πως μετά από τέτοια αποτελέσματα δεν μπορείς να κοιμηθείς ενώ υποστήριξε πως όλοι μαζί οι πράσινοι έχασαν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο στηρίζοντας τον Βίκτωρ Κλωναρίδη που έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων.

Χαρακτηριστικά είπε:

Μια δύσκολη μέρα, ένας πικρός αποκλεισμός, πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την βαριά ήττα;
"Ξέρουμε ότι μετά από μια ήττα τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, σχεδόν δεν κοιμάσαι μετά από μια τέτοια ήττα. Βεβαίως όταν χάνεις στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τα πράγματα είναι δύσκολα. Όμως έχουμε έναν αγώνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο".

Τώρα που είναι πιο καθαρό το μυαλό, ποια είναι τα αίτια του αποκλεισμού;
"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, τις οποίες δεν τελειώσαμε και δεν μας έφεραν κάποιο γκολ. Αλλά βεβαίως αν εκείνες οι ευκαιρίες είχαν βρει τον στόχο τους θα μιλάγαμε διαφορετικά αλλά με το αν δεν πας μακριά. Αν, αν, αν... μπορείς να βγεις πρωταθλητής. Επίσης ότι δεν μπορέσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Να το τελειώσουμε τη στιγμή που έπρεπε. Βεβαίως είναι ένας από τους χειρότερους αγώνες αλλά πρέπει να τον ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά και το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή".

Ασφαλώς αντιλαμβάνεσαι ότι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει απογοητευτεί, τι έχεις να τους πεις; "Τους καταλαβαίνουμε, είχαν ελπίδες, ειδικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήλπιζαν οι φίλαθλοι, ελπίζαμε και εμείς βεβαίως. Η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν πίστευε στην ήττα και στον αποκλεισμό. Κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γινόταν. Δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος και μετά στα play off".

Διαβάσαμε και ένα σχόλιο σου στο instagram για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη, φυσικά και όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του;
"Είμαστε μια ομάδα, που σημαίνει ότι είμαστε μαζί στη νίκη, αλλά και στην ήττα. Αλλά βεβαίως ο Βίκτωρας δεν έχασε μόνος του αυτόν τον αγώνα. Όλοι παίξαμε μπάλα, όλοι δεχθήκαμε γκολ και όλοι κάναμε τα λάθη, οπότε όλοι φταίμε. Και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, όλοι. Είμαστε μια οικογένεια, είναι πολύ λογικό να στηρίξουμε τον συμπαίκτη μας και επαναλαμβάνω ότι ως ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε".

Τώρα πως γίνεται να βρεθεί το ψυχικό σθένος για το παιχνίδι της Κυριακής, πόσο εύκολο είναι να γυρίσει η σελίδα και να επικεντρωθείτε στο ματς με την ΑΕΛ;
"Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αλλά καταλαβαίνετε όλοι ότι είμαστε επαγγελματίες παίκτες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα Σαββατοκύριακο μπορεί να κερδίσεις, ένα Σαββατοκύριακο μπορεί να χάσεις αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε τη σωστή νοοτροπία, παρόλη την πίκρα, παρόλο την δύσκολη κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παν για να κερδίσουμε την Κυριακή δεδομένου ότι τα πράγματα συνεχίζονται και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ