ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης: "Το κακό γήπεδο μας άλλαξε τις οδηγίες"

Κοτσόλης: "Το κακό γήπεδο μας άλλαξε τις οδηγίες"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης μίλησε για την αλλαγή πλάνων που συντελέστηκε πριν από τη σέντρα, ενώ ζήτησε να κρίνεται με τα ίδια κριτήρια που κρίνονται και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος ανάγκασε τον Αντρέα Στραματσόνι να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του, όπως ομολόγησε ο Στέφανος Κοτσόλης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο έμπειρος γκολκίπερ σχολίασε τη νίκη της ομάδας επί της Παναχαϊκής με 2-1, εκφράζοντας και το δικό του παράπονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κοτσόλη στον OTE TV:

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες που συναντήσαμε, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε διαφορετικά, αλλά όταν διαπιστώσαμε την κατάσταση του χλοοτάπητα, αλλάξαν οι οδηγίες του προπονητή και προσαρμοστήκαμε. Τελικά, πήραμε τη νίκη και την πρόκριση.

Για την αλλαγή του σχεδιασμού: Ήταν αδύνατο και επικίνδυνο να παίξουμε διαφορετικά, με την κατάσταση του γηπέδου.

Για τον στόχο του Κυπέλλου: Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, γιατί στο πρωτάθλημα μείναμε πίσω και η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Κάνουμε μία καλή προσπάθεια με τον νέο προπονητή, για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Υπάρχει θετική αύρα αυτή τη στιγμή στην ομάδα και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Για τη δική του απόδοση: Η δυσκολία έγκειται στο ότι είχα καιρό να αγωνιστώ. Όταν δεν παίζεις, είναι δύσκολο να είσαι σε καλή κατάσταση, αλλά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και προσπαθώ μέσα από τη σκληρή προπόνηση να διατηρούμαι. Αυτό που θέλω είναι να κρίνομαι όπως κρίνονται όλοι οι συνάδερφοι μου, γιατί θεωρώ ότι πολλές φορές δεν συμβαίνει αυτό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ