ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης: "Πρέπει να προκριθούμε"

Κοτσόλης: "Πρέπει να προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης επισήμανε τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί επί της Μπριζ και επισήμανε ότι στο υψηλότερο επίπεδο, το 2-1 δίνει μόνο ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", επικρατώντας 2-1 και πηγαίνει στο Βέλγιο για να διασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στη Μπριζ.

Ο Στέφανος Κοτσόλης επισήμανε τα στοιχεία που χρειάζονται για την επιτυχή έκβαση του ταξιδιού και τόνισε ότι φέτος οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού είναι πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κοτσόλη στην εφημερίδα Real News:

Για τη ρεβάνς στο Βέλγιο: «Θα είναι μεγαλύτερη πλέον η πίεση για την Μπριζ, αλλά και εμείς θα έχουμε άγχος. Είναι μια ευκαιρία να παίξουμε δύο ματς με έναν σπουδαίο αντίπαλο στον επόμενο γύρο και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας για την υπέρβαση. Όμως είναι νωρίς ακόμα. Θυμάμαι πριν από 12 χρόνια ότι την περίοδο που η ομάδα έτρεχε καταπληκτικές πορείες στην Ευρώπη είχαμε νικήσει 3-0 στη Λεωφόρο την Άντερλεχτ και στη ρεβάνς κινδυνεύσαμε με αποκλεισμό λόγω δύο αποβολών. Χάσαμε 2-0 και προκριθήκαμε με την ψυχή στο στόμα. Το 2-1 με την Μπριζ μας δίνει μόνο ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν υπάρχει σκορ πρόκρισης σε αυτό το επίπεδο».

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να προσπαθήσουμε για να κάνουμε ένα πολύ καλό τακτικά ματς, όπως στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο, με συνέπεια και υπακοή στο προπονητικό πλάνο, με μυαλό, μόχθο και κατάθεση ψυχής σε κάθε φάση και με αξιοποίηση των ευκαιριών. Να αποφύγουμε στιγμές αδράνειας και αβίαστα ατομικά λάθη. Η Μπριζ είναι συγκροτημένη, έκανε πέρυσι εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη, έχει ορισμένους έμπειρους παίκτες και παίζει στην έδρα της».

Για το μέλλον της ομάδας: «Πλέον έχουμε και εμείς αρκετούς παίκτες με πολλές και σημαντικές παραστάσεις. Και οι νέοι έχουν αρκετά ματς στα πόδια τους. Οι απατήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Είναι μια καλή ομάδα αυτή που έχει δημιουργηθεί, αν και ακόμη δεν είναι έτοιμη. Με τη βοήθεια του κοινού, το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη νίκη μας δίνοντας την έξτρα ώθηση για την αντοχή και την ανατροπή, έχει πολλές πιθανότητες ο Παναθηναϊκός για μια παραγωγική σεζόν. Τώρα όμως πρέπει να προκριθούμε! Και για τους φίλους της ομάδας, αλλά και διότι η συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι βασικό μέρος του προγραμματισμού που έχει κάνει το κλαμπ από την πρώτη χρονιά με αυτό το προπονητικό τιμ, όταν γύρισε σελίδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ