ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης: "Κάποιες ειδικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τον τίτλο"

Κοτσόλης: "Κάποιες ειδικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τον τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στη φετινή παρουσία των πράσινων και στην απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά κάποιες ειδικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους πράσινους να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο σύμφωνα με τον Στέφανο Κοτσόλη.

Ο γκολκίπερ των πράσινων μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε και για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου λέγοντας ότι δεν του άρεσε η εικόνα που έδειξε το τριφύλλι.

Αρχικά είπε:

"Από πέρσι ανεβάσαμε τον πήχη. Στην Ευρώπη συλλέξαμε εμπειρίες όπως είπε και ο κόουτς, αφού είμαστε νέα και φρέσκια ομάδα".

Ο Κοτσόλης συνέχισε λέγοντας:

"Στο Πρωτάθλημα κάποιες ειδικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τον τίτλο. Στο Κύπελλο κάναμε δυο κακά ματς με την Ξάνθη και δεν συνεχίσαμε. Κατακτήσαμε εύκολα την πρωτιά στα πλέι οφ, οπότε σε αυτό το κομμάτι πήραμε το μέγιστο δυνατό".

Για το κίνητρο:
"Κίνητρο είναι και μόνο το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε. Θεωρώ πως η διάθεση που έδειξαν ο Αγγελόπουλος και ο Στάικος όταν μπήκαν προς το τέλος ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε από την αρχή. Δεν επηρέασε την πρωτιά όμως το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες να ξεκουραστούμε και μετά ξεκινάμε προετοιμασία για την επόμενη σεζόν που θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ