ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόντρα Παναθηναϊκού και Μίλαν για Φιλένα

Κόντρα Παναθηναϊκού και Μίλαν για Φιλένα

Ιταλικά δημοσιεύματα βάζουν τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι του 21χρονου αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας Τόνι Φιλένα την ώρα που ο παίκτης μοιάζει να είναι "αγκαλιά" με την Μίλαν.

Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι μεταγραφικές του επιλογές απασχολούν καθημερινά τον ιταλικό Τύπο ο οποίος φέρνει ολοένα και περισσότερα σενάρια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το τελευταίο από αυτό θέλει τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να αποκτήσει τον Τόνι Φιλένα.

Πρόκειται για 21χρονο μέσο ο οποίος είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Ολλανδίας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.

Ο παίκτης ανήκει στην Φέγενορντ με την οποία μετρά ήδη 111 συμμετοχές έχοντας πετύχει 15 γκολ και αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Κυρίως παίζει είτε ως αμυντικός μέσος είτε ως box to box πάντοτε από την αριστερή πλευρά αφού είναι αριστεροπόδαρος. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και θέλει να φύγει από την Ολλανδία κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κάπου εκεί εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του και πιέζει την πλευρά του παίκτη για να συμφωνήσει. Την ίδια ώρα επισημαίνεται ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο της Μίλαν με τον παίκτη από αρκετούς να θεωρείται κλεισμένος, αλλά οι διοικητικές εξελίξεις που τρέχουν στους Μιλανέζους καθυστερούν την υπόθεση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φιλένα βρίσκεται ήδη στην Ιταλία μαζί με τον πατέρα του για να κλείσει τη μεταγραφή. Αξίζει να επισημάνουμε ότι το όνομα του 21χρονου Ολλανδού μέσου έχει γραφτεί για πολλούς συλλόγους της Ευρώπης μεταξύ των οποίων η Σαουθάμπτον, η Πόρτο, ο Άγιαξ και η Λέστερ.

Δείτε ένα βίντεο με ορισμένα από τα κατορθώματα του

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ