ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία με την PUMA ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε συμφωνία με την PUMA ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 θα γίνει ένα ακόμα ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους του τριφυλλιού και τους αντίστοιχους της PUMA για να οριστικοποιηθεί ή όχι η συμφωνία των δυο πλευρών.

Όπως είναι γνωστό εδώ και δυο μήνες πλέον την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεργαστεί με την "Adidas" με την οποία συνεργαζόταν τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια και ψάχνει να δει με ποια εταιρία θα συνάψει συμφωνία κάνοντας το καλύτερο deal.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν κάνει ήδη επαφές και με ανθρώπους της PUMA αλλά και της NIKE και με άλλες εταιρίες αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση έχοντας βέβαια ήδη συζητήσει τις σχετικές προσφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την PUMA και την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, θα γίνει και το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές. Βέβαια το γεγονός ότι το τριφύλλι παίζει την ίδια μέρα ίσως μεταθέσει μια-δυο μέρες το ραντεβού.

Σε ότι έχει να κάνει με το ποσό στο οποίο θα κλείσει το "deal" κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να γνωρίζει καθώς άλλα λένε από τον Παναθηναϊκό και άλλα από την PUMA αλλά το σίγουρο είναι πως το τριφύλλι δεν θα βρει τα χρήματα που εισέπραττε από την προηγούμενη εταιρεία με την οποία συνεργάζεται για τελευταία χρονιά φέτος.

Μένει να δούμε αν θα είναι κοντά σε αυτά ή αν θα υπάρξει μεγάλη απόκλιση για τους πράσινους που είναι γεγονός πως έχουν ψάξει αρκετά για να δουν τι θα κάνουν στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ