ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στα 900 εισιτήρια θα πάρει η ΑΙΚ για την Λεωφόρο

Κοντά στα 900 εισιτήρια θα πάρει η ΑΙΚ για την Λεωφόρο

Το Σάββατο θα ξεκινήσει η διάθεση των 888 εισιτηρίων που πήρε η ΑΙΚ για τους οπαδούς της ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που η ΑΙΚ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του 3ου προκριματικού του Europa League και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν και οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο ομάδων για να φιξαριστούν οι λεπτομέρειες των δυο αναμετρήσεων.

Όπως για παράδειγμα τα εισιτήρια που θα ζητήσουν και θα πάρουν οι δυο ομάδες, τα ξενοδοχεία που θα μείνουν, τις ημερομηνίες άφιξης και τα διαδικαστικά με τις συνεντεύξεις Τύπου.

Το πρώτο μείζον θέμα για τους Σουηδούς ήταν τα εισιτήρια που θα έχουν στην διάθεση τους για το παιχνίδι στην Λεωφόρο με την ΑΙΚ να παίρνει κοντά στα 900 εισιτήρια για την θύρα 6 και συγκεκριμένα 888 όπως ενημέρωσαν οι Σουηδοί μέσω του επίσημου λογαριασμό τους στο twitter. Τα εισιτήρια μάλιστα σύμφωνα με τους Σουηδούς θα ξεκινήσουν να διατίθενται το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη και από εκεί και πέρα δεν θα δοθούν εισιτήρια στην Αθήνα.

Μένει να δούμε αν θα εξαντλήσουν φυσικά ή αν θα επιστρέψουν εισιτήρια στο τριφύλλι χωρίς όμως φυσικά να μπορούν να διατεθούν στους πράσινους αφού όλη η θύρα 6 πάει στους φιλοξενούμενους.

Σε ότι έχει να κάνει με την άφιξη τους στην Αθήνα οι Σουηδοί αναμένονται στη χώρα μας την Τετάρτη το μεσημέρι και φυσικά θα προπονηθούν στο Απόστολος Νικολαϊδης αργά το βράδυ της Τετάρτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ