ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Ταυλαρίδης

Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Ταυλαρίδης

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο εκπρόσωπος του Ταυλαρίδη συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να καταλήξουν σε συμβιβασμό πριν την εκδίκαση της προσφυγής του ποδοσφαιριστή.

Άλλη μία προσπάθεια συμβιβασμού μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Στάθη Ταυλαρίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/10). Οι δύο πλευρές αναζήτησαν μία κοινά αποδεκτή ρύθμιση αποπληρωμής των οφειλομένων προς τον 37χρονο αμυντικό και σημειώθηκε μεγαλύτερη σύγκλιση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, αλλά διαπιστώθηκε αμοιβαία κατανόηση για τη σοβαρότητα της κατάστασης και για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η διάθεση για μία συμβιβαστική λύση, που θα ικανοποιήσει τον Ταυλαρίδη και δεν θα προκαλέσει την κατάρρευση του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται πως το "αγκάθι" ήταν η τακτοποίηση της Εφορίας, για τον οποία ο ποδοσφαιριστής ζητά 70.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει με τον Ταυλαρίδη για τη δόση του Οκτωβρίου (40.000 ευρώ), αλλά όχι για την πρώτη οφειλή και εκεί επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις από την Κυριακή μέχρι σήμερα (11/10) το πρωί.

Η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ταυλαρίδης για την κατάπτωση του διακανονισμού εξόφλησης από τον Παναθηναϊκού, ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί στις 15:00 στην ΕΠΟ, αλλά τελικά αναβλήθηκε.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Black Friday: Και τα σούπερ μάρκετ μπαίνουν στο παιχνίδι

Μερίδιο από τα χρήματα που θα δαπανήσουν οι Έλληνες την Black Friday θέλουν να διεκδικήσουν και ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέσω προσφορών

Μία μεγάλη μάχη ετοιμάζεται στα σετ του ‘Game of Thrones’

Ετοιμάζονται αυτοί, ετοιμάσου κι εσύ. Γίνονται πράγματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24