ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία με στράικερ ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ενημέρωσε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά και στις πωλήσεις. Περιμένει μεγάλη πρόταση για Κουρμπέλη. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Κοντά στην απόκτηση ενός επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη παρέστη στη συνεδρίαση της Δευτέρας (8/1) και παρείχε πληροφόρηση για τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Διαμαντόπουλος τόνισε ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με έναν στράικερ, ο οποίος αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας ατζέντης ζήτησε την έγκριση για ένα συμβόλαιο με αποδοχές 100.000 ευρώ καθαρά και το Δ.Σ. ενέκρινε την εισήγηση του.

Πλέον, δεν αποκλείεται ακόμα και στη διάρκεια της εβδομάδας να προκύψουν εξελίξεις. Ο εκλεκτός των Ουζουνίδη - Διαμαντόπουλου ίσως ταξιδέψει στην Αθήνα άμεσα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για την ένταξη του στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Αναφορικά με τις πωλήσεις, ο Διαμαντόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις με την Ιντερνασιονάλ και τον ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο Μολέντο και τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος προτιμά τον επαναπατρισμό του. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντιστραφούν τα δεδομένα, λόγω του κυκλοθυμικού χαρακτήρα του Μολέντο.

Έπειτα, τόνισε πως δεν έχει κατατεθεί πρόταση για άλλον ποδοσφαιριστή, όμως δήλωσε αισιόδοξος ότι θα έρθει προσφορά για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Με βάση τις εκτιμήσεις του Διαμαντόπουλου, τα προτεινόμενα χρήματα θα ξεπεράσουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ και ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα σημαντικό έσοδο. Εφόσον πουληθεί ο Κουρμπέλης, τότε ο Ουζουνίδης θα αναζητήσει και έναν αμυντικό χαφ, με χαμηλό κόστος.

Σε σχέση με τον Νίκλας Χουλτ, ο Διαμαντόπουλος επισήμανε ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ δείχνει διαλλακτικός, προκειμένου να αποφύγει τις χρονοτριβές με την προσφυγή. Ωστόσο, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το αν ο Χουλτ θα φέρει χρήματα στην ΠΑΕ και θα περιμένει τις εξελίξεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ