ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά μισό εκατομμύριο ευρώ πληρώνει για Βέμερ, δίωξη σε Μολέντο

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Βέμερ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών επιδίκασε στον Βέμερ το ποσό των 497.822,15€ με τον νόμιμο τόκο, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δοθούν τα χρήματα σε δόσεις. Δίωξη στον Μολέντο έπειτα από καταγγελία της ΑΕΛ και κίνδυνος τιμωρίας.

Ενός κακού μύρια έπονται και στον Παναθηναϊκό τα προβλήματα είναι σαν Λερναία Ύδρα, αφού ένα λύνεται και δυο δημιουργούνται. Αυτή την φορά, προέκυψε κακό μαντάτο από τον Βέμερ και τον Μολέντο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Όπου φτωχός και η μοίρα του όμως, με το "τριφύλλι" να αντιμετωπίζει ένα κάρο προβλήματα.

Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών επιδίκασε στον Γερμανό άσο το ποσό των 497.822,15€ με τον νόμιμο τόκο, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δοθούν τα χρήματα αυτά σε δόσεις ή συνολικά.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών υποχρεώνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή Γενς Βέμερ το ποσόν των τετρακοσίων ενενήντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων είκοσι δύο ευρώ και δέκα πέντε λεπτών (497.822,15€) με τον νόμιμο τόκο".

Δίωξη στον Μολέντο και κίνδυνος τιμωρίας

Εξάλλου, υπήρξε κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στον Ροντρίγκο Μολέντο μετά την καταγγελία της ΑΕΛ για εκτός φάσης χτύπημα στον Ρέντζα στο ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μοντέστο ντα Σίλβα Μολέντο για πράξεις, στον αγώνα με την Λάρισα, που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ