ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Πάνω απ' όλα είμαστε ομάδα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως αυτό που διαπιστώνει καθημερινά στον Παναθηναϊκό είναι πως το τριφύλλι είναι πάνω απ' όλα μια ομάδα και με τις πινελιές που θα βάζει ο Ουζουνίδης το τριφύλλι θα τα πάει εξαιρετικά.

Την Πέμπτη (20/7) το βράδυ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έκανε το ντεμπούτο του στην Λεωφόρο και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" όπου τόνισε ότι πρώτο πράγμα που έχει διαπιστώσει είναι πως ο Παναθηναϊκός πάνω απ' όλα είναι ομάδα και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ματς με την Γκαμπάλα υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να το δει σαν ρεβάνς και τόνισε πως το τριφύλλι μπορεί να πάρει την πρόκριση αν είναι συγκεντρωμένος:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή μου στη Λεωφόρο. Όλα πήγαν καλά σήμερα, παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και πάμε για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό παιχνίδι".

Για το αν είναι ανησυχητικό το ότι βγάζει αρκετά καλή εικόνα τόσο νωρίς ο Παναθηναϊκός:
"Δεν νομίζω, είναι ταυτότητα της ομάδας πλέον το πρόσωπο που παρουσιάζει. Έτσι θα πάει και όλη τη χρονιά θεωρώ, πάνω απ' όλα είμαστε ομάδα, αυτό έχω δει και στις προπονήσεις. Με τις πινελιές που θα προσθέσει και ο κόουτς νομίζω θα πάμε πολύ καλά".

Για το αν το βλέπουν σαν ρεβάνς με την Γκαμπάλα, εξαιτίας του προ διετίας αποκλεισμού:
"Η ομάδα μας δεν θα πρέπει να το βλέπει σαν ρεβάνς. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από την Γκαμπάλα για να το δει σαν ρεβάνς. Θα μπούμε μέσα από το πρώτο παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Δείξαμε καλή εικόνα στα φιλικά ειδικά μεσοαμυντικά που είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα ματς. Με ένα καλό βαθμό συγκέντρωσης θεωρώ πως θα προκριθούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ