ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Φάγαμε ένα αστείο γκολ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά πως οι πράσινοι ολιγώρησαν και δέχτηκαν ένα αστείο γκολ που τους στοίχισε τους βαθμούς της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα Χανιά και ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με απώλεια βαθμών. Κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν οι πράσινοι δεν έτρωγαν ένα αστείο γκολ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στη κάμερα της "NOVA".

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολα, ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Δεν είχαμε στοιχεία για το πως μπορεί να παίζει καθώς ήταν καινούρια ομάδα. Ξέραμε μόνο ότι θα έχουν ενθουσιασμό. Σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαμε, κάναμε το παιχνίδι πολύ δύσκολο.

Μπορούσαμε να το πάρουμε μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά μετά από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε την ισοφάριση. Είναι στενάχωρη στιγμή για την ομάδα μας γιατί θέλαμε τη νίκη μετά την Μπιλμπάο. Δεν ήρθε συνεχίζουμε".

Σας είδαμε να μπαίνετε μέσα έχοντας αδειάσει ψυχολογικά από την Αθλέτικ. Τι θέλατε να δείξετε στον αγώνα με τον Πλατανιά;
"Πρέπει να μπούμε μέσα και θέλαμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί και απέναντι στην Μπιλμπάο παίξαμε πολύ καλά αλλά δυστυχώς στο τέλος φάγαμε τα γκολ.Θεωρώ ότι μπορούσαμε να φύγουμε νικητές αλλά φάγαμε ένα αστείο γκολ".

Δεν μπήκατε καλά στο πρωτάθλημα, μπορεί πιστεύεις να διεκδικήσετε τον τίτλο;
"Δεν μπήκε καλά. Δεν θέλω να βλέπω μακριά, κάθε αγωνιστική να την κοιτάμε ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Αν κερδίζουμε σε έδρες όπως του Πλατανιά θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Τώρα μπροστά σας το ματς με την Αθλέτικ μπορείτε να κάνετε το θαύμα;
"Δεν έχει τελειώσει τίποτα όπως μας είπε και ο προπονητής αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου. Θα κοιτάξουμε την Μπιλμπάο στα μάτια, μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι".

Έπαιξες αριστερό μπακ και δεν φάνηκε καθόλου ότι δεν έχεις ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση;
"Με εμπιστεύεται σε αρκετές θέσεις ο προπονητής. Όπου μου ζητήσει θα προσπαθήσω να παίξω, σκοπός είναι να βάζω το εγώ μου κάτω από την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ