ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ, αλλά είχε ανούσια κατοχή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, εξηγώντας ότι ο Παναθηναϊκός "τιμωρήθηκε" επειδή δεν σημείωσε δεύτερο γκολ κι έκανε λόγο για αντεπίθεση αρχής γενομένης από τον Ατρόμητο.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γκολ στο τέλος που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, τόνισε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έδωσε εντολή για τέτοια οπισθοχώρηση μετά από το γκολ του Μολέντο και πρόσθεσε ότι οι "πράσινοι" πλήρωσαν ότι δεν σημείωσαν δεύτερο γκολ, μιλώντας στη "Nova".

Για το αποτέλεσμα

"Είναι πικρή η γεύση. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ, με την μπάλα να βρίσκει στον Νίκλας (σ.σ. Χουλτ), πήγε στη γωνία και το δεχθήκαμε. Ήμασταν πολύ άτυχοι στο τέλος. Μπορούσαμε στη μέση του παιχνιδιού να αντιδράσουμε, αλλά δεν το κάναμε".

Για τις επιθετικές δυσκολίες του Παναθηναϊκού

"Ασφαλώς έχουμε μερικές άτυχες στιγμές με τα παιδιά που ήρθαν να βοηθήσουν στην επίθεση. Δυστυχώς, η παραγωγικότητα είναι φτωχή μπροστά. Αυτό παλεύουμε να διορθώσουμε. Ο Μολίνς έκανε φανταστική δουλειά, ήταν ο μόνος που έχει απομείνει μπροστά και πάλεψε πολύ σήμερα. Δυστυχώς, δεν σημειώσαμε 2ο γκολ, παρότι είχαμε ευκαιρίες, κι έγινε το 1-1".

Για τη στήριξη του κόσμου

"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για τη στήριξή του. Σήμερα ήταν συγκλονιστική. Σε κάθε παιχνίδι στη Λεωφόρο έχουμε τεράστια ώθηση. Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς. Παιχνίδι με παιχνίδι και με τον κόσμο δίπλα μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε βαθμούς στην ομάδα. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλά τώρα. Πάμε με τον Ατρόμητο. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αφήνουμε την ισοπαλία και κοιτάζουμε να πάρουμε το παιχνίδι, ώστε να κοιτάξουμε ψηλότερα".

Για τον χώρο που έδωσαν στην ΑΕΚ

"Θεωρώ ότι βγήκε ως αντίδραση στο γκολ αυτή η συμπεριφορά. Ο κόουτς μας είπε να περιμένουμε μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ, είχε κατοχή σε μεγάλα διαστήματα, ανούσια για μένα. Ήμασταν άτυχοι. Έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε καλή δημιουργία για να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν το κάναμε και το πληρώσαμε".

Για το γκολ του Μολέντο κι αν ακούστηκε σφύριγμα από την εξέδρα

"Αλήθεια, δεν έχω ακούσει κάτι. Ίσως ήταν η ένταση του παιχνιδιού".

Για το συναίσθημα να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του

"Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Ήμουν στην ΑΕΚ για τρία χρόνια. Τους αγαπώ όλους τους ανθρώπους της, τους έχω στην καρδιά μου. Έδωσα το 100% για να κερδίσουμε. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Μας αφήνει πικρή γεύση το παιχνίδι, γιατί δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό και είναι κρίμα".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί

"Είναι μία σειρά αγώνων πολύ δύσκολων. Παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες αυτήν τη στιγμή. Εδώ θα δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε και πόσο αλλάξαμε από το παρελθόν. Ελπίζω να κάνουμε την αρχή με τον Ατρόμητο εκτός, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε σερί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ