ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Δεν μας τιμά που δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα πως κανέναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του τριφυλλιού δεν τιμάει το γεγονός ότι το τριφύλλι δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την ήττα από τον ΠΑΣ, για τα έντεκα παιχνίδια χωρίς διπλό, για τους στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για τη φάση του πρώτου γκολ όπου ο Οικονόμου έλεγε πως του έγινε φάουλ.

Ο Έλληνας αμυντικός υποστήριξε πως κανέναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν τιμάει το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

Έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη, γιατί συμβαίνει αυτό;
"Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Δεν έχουμε πάρει διπλό εκτός έδρας και αυτό δεν πρέπει να μας τιμά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι ένας συνδυασμός της ψυχολογίας μας και των χαμένων ευκαιριών που έχουμε στα ματς. Για παράδειγμα θεωρώ ότι αν την ευκαιρία του Μυστακίδη την είχαμε κάνει γκολ θα ήταν διαφορετικό το ματς".

Λείπει ένας παίκτης "κολόνα" στην επίθεση όπως ήταν ο Μπεργκ;
"Είναι και αυτό. Μας λείπει ένας καλός σέντερ φορ σαν τον Μπεργκ. Δημιουργούμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε. Αν είχαμε έναν σέντερ φορ τύπου Μπεργκ. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά δυσκολίες, δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί έχουμε πει όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο να τα αφήνουμε όλα στην άκρη. Πατούσαμε καλύτερα από τα Γιάννινα. Δεχθήκαμε δυο φθηνά γκολ. Ειδικά το δεύτερο δεν γίνεται να το τρώμε στο 44' λίγο πριν πάμε στα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο να πάμε μπροστά".

Τι συζητάτε για το υπόλοιπο της σεζόν; Τι στόχο έχετε;
"Από την αρχή ξεκινήσαμε δύσκολα τη χρονιά. Είχαμε άλλους στόχους, διαφοροποιούνται κατά την διάρκεια. Αυτό που έχουμε πει είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια για να φτάσουμε την πεντάδα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό, έπρεπε να το κερδίσουμε ή τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος".

Τα νέα παιδιά δείχνουν το πάθος γιατί ναι μεν μπαίνουν βίαια, αλλά δεν βλέπουμε και το πάθος;
"Θεωρώ πως πολύ σημαντικό είναι αυτό που είπατε, μπαίνουν βίαια στην ομάδα, δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής από την κ20 να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας. Αυτό πρέπει να γίνει πιο ομαλά. Δείχνουν ζήλο για όλους μας είναι ευκαιρία να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να βγει απ' αυτή την κατάσταση".

Βλέπεις να την αρπάζεται;
"Θεωρώ πως όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Είναι ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα μας. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Παίκτες φεύγουν, έρχονται παιδιά από την Κ20".

Υπήρξε διαμαρτυρία για το πρώτο γκολ του Κόντε;
"Ο Οικονόμου μου είπε ότι τον τράβηξε. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν το έχω δει".

Και τώρα ενόψει της συνέχειας τι γίνεται;
"Θα πρέπει να γυρίσουμε στην Αθήνα, να σηκώσουμε κεφάλι, την ομάδα στις πλάτες μας, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε στην Λάρισα για νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ