ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Δεν ξέρω τι φταίει..."

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ICON

Ο Δημήρης Κολοβέτσιος τόνισε ότι η κατάληξη του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική εάν ο Παναθηναϊκός είχε πετύχει ένα γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει εξήγηση για την ήττα από τον Αστέρα.

Στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο δεν μπορούν να εξηγήσουν τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού, προστέθηκε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Λαρισαίος αμυντικός εξέφρασε την άποψη πως η κατάληξη του ματς θα ήταν διαφορετική, εφόσον η ομάδα του είχε σκοράρει πρώτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου:

Για το τι έφταιξε και ήρθε σήμερα η ήττα για τον Παναθηναϊκό: "Θεωρώ πως απόψε σε σχέση με άλλα παιχνίδια εκτός έδρας παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο. Δεν ήταν το παιχνίδι για να χάσουμε. Δυστυχώς δεν ξέρω τι φταίει, δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος και χάσαμε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που κάναμε εμείς. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε".

Για το τι αλλάζει μακριά από τη Λεωφόρο και υπάρχει αυτό το αρνητικό σερί: "Δεν ξέρω τι φταίει, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τα παιδιά. Σήμερα ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι, θεωρώ πως αν είχαμε σκοράρει θα ήταν τελείως διαφορετικό. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος, ήταν απαράδεκτο αλλά έτσι είναι. Πρέπει να συνεχίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ