ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κόλλησε" με τον Ατζαγκούν ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό

"Κόλλησε" με τον Ατζαγκούν ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό οι Εσιέν και Ατζαγκούν έχουν "κολλήσει" με τους δυο τους να κάνουν πολύ παρέα εντός και εκτός "Γ. Καλαφάτης".

Τον πρώτο του κολλητό στο πρόσωπο του Ατζαγκούν έχει βρει ο Μάικλ Εσιέν στον Παναθηναϊκό με τους δυο τους να κάνουν πολύ καλή παρέα εντός και εκτός "Γ. Καλαφάτης" από τις πρώτες μέρες του έμπειρου μέσου στο τριφύλλι. Ο πρώην άσος της Μίλαν εξάλλου έχει υπό την... εποπτεία του όλους τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και ήταν λογικό και επόμενο να "κολλήσει" με τον νεαρό Νιγηριανό ποδοσφαιριστή.

Βέβαια από την πλευρά του και ο Ατζαγκούν βλέπει στο πρόσωπο του Έσιεν έναν δάσκαλο από τον οποίο μπορεί να μάθει πάρα πολλά και σίγουρα να γίνει πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής παίζοντας δίπλα στον Εσιέν.

Ο Ατζαγκούν μάλιστα είναι σχεδόν πάντα μαζί με τον Γκανέζο σταρ ενώ ανέβασε και σχετική φωτογραφία από το αεροπλάνο πριν την πτήση του Παναθηναϊκού με προορισμό το Όστερμπεκ. Μια φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram και την οποία στη συνέχεια πόσταρε και ο ίδιος ο Εσιέν.

Ready to #preseason on board#

A photo posted by Abduljeleel Ajagun (@ajagun10) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ