ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοιτούν για μεταγραφή, αλλά χωρίς να πιέζονται στον Παναθηναϊκό

Κοιτούν για μεταγραφή, αλλά χωρίς να πιέζονται στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να χαμηλώσουν τον πήχη της μεταγραφολογίας και επισημαίνουν ότι θα μείνουν προσηλωμένοι στο σχεδιασμό τους. Διαβάστε τι ισχύει με τους Πάπε Ντιόπ, Ντάνιελ Τόζερ και Μεχντί Αμπέντ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η μεταγραφολογία έχει ξαναφουντώσει για τα καλά στον Παναθηναϊκό, όμως από τη διοίκηση επιχειρούν να τη μετριάσουν. Ναι μεν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος δέχονται διαρκώς προτάσεις από μάνατζερ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι προχωρούν σε άμεσες διαπραγματεύσεις.

Από τους υπευθύνους του Τριφυλλιού έχει καταστρωθεί ένας σχεδιασμός και επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί με ευλάβεια, χωρίς να επηρεασθεί από τις απαιτήσεις των φιλάθλων ή την πίεση του Τύπου.

Όσον αφορά το προφίλ του χαφ τον οποίο ψάχνουν, αποφεύγουν να τον "φωτογραφήσουν", τονίζοντας ότι σκανάρουν διάφορες λίστες και δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένα κριτήρια.

Πάντως, στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απασχολούν δεν συγκαταλέγεται ο Πάπε Ντιόπ, ο οποίος είναι ένας αξιόλογος κεντρικός χαφ, αλλά δεν έχει τοποθετηθεί στο "μικροσκόπιο". Όπως ανέφεραν από το Τριφύλλι, ο πρώην παίκτης της Λεβάντε δεν έχει καν προταθεί αυτή την περίοδο και δεν συζητείται η περίπτωση του.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Ντάνιελ Τόζερ, ο οποίος θεωρείται μία καλή λύση για τη μεσαία γραμμή και μπορεί να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Ούτε αυτός, όμως, αποτελεί προτεραιότητα και ίσως έρθει στο προσκήνιο σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μία επιλογή η οποία συγκεντρώνει την καθολική αποδοχή είναι ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος παραμένει διαθέσιμος από τη Νιουκάσλ και δεν έχει συμφωνήσει με τη Φορτούνα. Παρά τις πληροφορίες για μία επικείμενη μετάβαση του στο Ντίσελντορφ, το ταξίδι δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Φρανκ Κράμερ, ανέφερε ότι ο Αλγερινός είναι ένας από τους πολλούς οι οποίοι του έχουν προταθεί.

Ο Αμπέντ παραχωρείται από τη Νιουκάσλ, με τις απαιτήσεις των "ανθρακορύχων" να αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τους Γερμανούς. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα μειώνονται και οι πιθανότητες πώλησής του με τα χρήματα που απαιτεί η Νιουκάστλ και στο τέλος Αυγούστου προσδοκούν ότι θα τον αποκτήσουν με τους όρους τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ