ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοιτάζει τις περιπτώσεις των Δεληγιαννίδη, Χατζηδίμπα ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα που ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος ελέω των περιορισμών που θα έχει στις μεταγραφές να εξετάσει κάθε καλή περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσεγγίσει. Δύο από τους νεαρούς που οι πράσινοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και ο Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας που ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (γεννημένος στις 22/8/96) και παίζει ως δεξιός μπακ ενώ κάποιες φορές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός μπακ. Για την απόκτησή του υπάρχουν δυο σενάρια. Το πρώτο αναφέρει πως θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ που θα κρατήσει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης και θα έχει όρο να μπορέσει να τον πάρει πίσω το επόμενο καλοκαίρι και το δεύτερο να αποκτηθεί ως δανεικός.

Μάλιστα ο Δεληγιαννίδης βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2012 και έχει ακολουθήσει και προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Φέτος έπαιξε μόνο σε πέντε ματς κυπέλλου.

Από την άλλη ο Κώστας Χατζηδίμπας είναι 19 ετών (γεννημένος στις 12/5/99) και παίζει τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως "οκτάρι". Ήταν βασικό στέλεχος της Κ-20 που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική Νέων και τον πιστεύει πάρα πολύ ο προπονητής της, Γιάννης Γκούμας.

Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ και είναι μια ακόμη περίπτωση που κοιτάει ζεστά ο Παναθηναϊκός, καθώς μένει ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ