ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου"

Κλωναρίδης: "Εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου"
INTIME SPORTS

Ο "Βέλγος" Βίκτωρ Κλωναρίδης αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με την Σταντάρ Λιέγης θέλοντας την νίκη στην πόλη που γεννήθηκε.

Τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης θα μπορούσαν να είχαν την δική τους ξεχωριστή σημασία για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη από την στιγμή που ο ίδιος γεννήθηκε στην Λιέγη. Βέβαια όπως δήλωσε και ο ίδιος σε μέσα του Βελγίου δεν θυμάται και πολλά πράγματα από την πόλη όπου θα αγωνιστεί την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός καθώς έφυγε με το που γεννήθηκε για Αφρική όπου και έζησε μέχρι τα 16 του.

Ο Κλωναρίδης είναι γνώριμος στους Βέλγους και λόγω της παρουσίας του στην Μουσκρόν στην οποία όμως δεν κατάφερε να παίξει και να καθιερωθεί.

Ο άσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την διπλή «μάχη» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League:

«Δεν ένιωθα καλά στη Μουσκρόν και δεν έπαιξα αρκετά. Αυτό όμως μου επέτρεψε να ωριμάσω, παρότι δεν ήταν εύκολο».

Για τα επτά τέρματα που πέτυχε στις 26 συμμετοχές του την περσινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε:

«Ίσως είναι παράξενο, για κάποιον που δεν έπαιξε στη Μουσκρόν, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας της κρίσης, η ομάδα επικεντρώθηκε σε νεαρούς παίκτες, αντί να προσεγγίσει μεγάλους αστέρες. Κι εγώ το εκμεταλλεύτηκα».

Κλωναρίδης: "Εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου"

Για την άποψη του για την Σταντάρ Λιέγης είπε:
«Αυτό το ματς με την Σταντάρ είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Παίζω κόντρα στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα, όμως δεν γνωρίζω τη Σταντάρ. Ξέρω μόνο ότι είναι μια καλή ομάδα στο Βέλγιο, τίποτα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση και ελπίζω πως το βράδυ της Τετάρτης να με μάθει το Βέλγιο».

Ενώ για την καταγωγή του τόνισε:
«Δεν με εκπλήσσει που δεν με γνωρίζετε στο Βέλγιο. Η μητέρα μου είναι απ’ την Λιέγη, εγώ γεννήθηκα στη Σερεσιέν, όμως ποτέ δεν έζησα στο Βέλγιο, αφού οι γονείς μου έφυγαν κατευθείαν για την Αφρική. Εκεί έζησα μέχρι τα 16. Μετά πήγα στην ΑΕΚ».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ