ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Τα play off είναι η πιο δύσκολη περίοδος"

Κλωναρίδης: "Τα play off είναι η πιο δύσκολη περίοδος"
REPORTER IMAGES

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης βραβεύτηκε για το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και μίλησε για τη διαδικασία που ακολουθεί, ενώ, ο Χουάν Ρότσα αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννενα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκεια της Superleague και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, άνοιξε το σκορ με ένα ωραίο προσωπικό γκολ.

Το βραβείο του Best Goal της 34ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον ομογενή επιθετικό, με το γκολ του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να αναδεικνύεται ως νικητήριο στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του 23χρονου επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον σκάουτερ του Παναθηναϊκού στην Λατινική Αμερική, Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη:

Για τη βράβευση του: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό γι' αυτό το βραβείο και πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά ευλογημένος, γιατί σκόραρα μόλις τρία γκολ εφέτος, αλλά δύο από αυτά ψηφίστηκαν ως Best Goal. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο μου γκολ, γιατί όταν στο ποδόσφαιρο περνάς κάποιον με αυτόν τον τρόπο και σκοράρεις, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα για εμάς και τον κόσμο. Αισθάνθηκα πολύ καλά και είμαι πραγματικά χαρούμενος».

Για τον τρόπο που σκόραρε και την αφιέρωση του: «Όλα έγιναν σε εκείνη τη στιγμή. Πριν πάρεις τη μπάλα, βλέπεις ποιος είναι δίπλα σου και όταν πήρα τη μπάλα, είδα το χώρο και συνέβη, δίχως να το σκεφτώ. Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα μετά το γκολ, γιατί περίμενα να έρθει αυτή η μέρα πριν τελειώσει η σεζόν. Ήρθε αυτή η μέρα με ένα ιδιαίτερο γκολ για τον γιο μου που έρχεται. Αυτό με έκανε να αισθανθώ υπέροχα».

Για τα πλέι οφ: «Ξέρουμε ότι για όλες τις ομάδες, τα πλέι οφ είναι η δυσκολότερη περίοδος της σεζόν. Γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα που συμμετέχει στα πλέι οφ είναι καλή και προπονούμαστε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να αρχίσουμε σωστά τα πλέι οφ. Με μία νίκη στη Τρίπολη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα:

Για τη βράβευση του Κλωναρίδη για το καλύτερο γκολ της 34ης αγωνιστικής: «Ήταν ένα προσωπικό γκολ, δύσκολο και όμορφο, γιατί μιλώντας ποδοσφαιρικά η "ποδιά" σε τέτοιο σημείο- και όταν τελειώνεις τη φάση με γκολ- είναι κάτι προσωπικό. Και είναι ακόμα καλύτερο όταν συνοδεύεται με νίκη. Είπα στο Βίκτωρα ότι του εύχομαι στα πλέι οφ να πετύχει το ίδιο».

Για τα νέα του καθήκοντα ως σκάουτερ του Παναθηναϊκού: «Θα προσπαθήσουμε να έρθουν στον Παναθηναϊκό παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν να ανέβει το επίπεδο του σωματείου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ