ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Όποιος το πιστέψει, θα νικήσει"

Κλωναρίδης: "Όποιος το πιστέψει, θα νικήσει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Εξ' ορισμού, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, αφού έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ένωσης και έχει σκοράρει εναντίον του Τριφυλλιού. Οπότε, η άποψη του έχει ξεχωριστή σημασία και ο ομογενής επιθετικός εξήγησε πως νιώθει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην κάμερα της NOVA:

Για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ: "Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην ΑΕΚ, μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα".

Για το τι καθιστά ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι: "Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πάντα θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι".

Για τη θέση που αγωνίζεται και το ότι έχω σκοράρει ως παίκτης της ΑΕΚ εναντίον του Παναθηναϊκού: "Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις παντού. Αν πάρω την ευκαιρία μακάρι να σκοράρω σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι, αυτή την φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού".

Για την ψυχολογία της ομάδας: "Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι 2-0 και δεν νικάς. Είμαστε δυνατοί ψυχολογικά και πιστεύω πως την Κυριακή θα νικήσουμε".

Για τι θα κρίνει το ντέρμπι και την ΑΕΚ: "Όποια ομάδα πιστέψει περισσότερο στην νίκη θα κερδίσει. Ο προπονητής έχει ένα σχέδιο και με αυτό θα παίξουμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και η εικόνα της είναι φυσικό επακόλουθο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ