ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε"

Κλωναρίδης: "Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης υποστήριξε πως ακόμα όλα είναι ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση τίτλος καθώς απομένουν 13 ματς μεταξύ των οποίων τα ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ψήφισαν ως MVP της αναμέτρησης οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά με τον στραίκερ των πράσινων να παραλαμβάνει μετά το τέλος του αγώνα το σχετικό βραβείο.

Στις δηλώσεις του που ακολούθησαν ο Κλωναρίδης στάθηκε στον αποκλεισμό από τη Ξάνθη και την αντίδραση που όφειλαν να δείξουν οι πράσινοι ενώ μίλησε και για την μάχη του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Βέβαια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα, αλλά πάνω απ' όλα είμαι χαρούμενος που νικήσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Αν αναζητούσε το γκολ που σημείωσε:
"Ήταν μια φάση που είδα ότι είχα το πεδίο ελεύθερο, απέφυγα τον αμυντικό, έκανα σουτ και σκόραρα, Δόξα τω Θεό".

Για τους αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα:
"Είναι σημαντικό ότι έχουμε εντός έδρας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απ' όλα κοιτάμε τους αγώνες και με τις άλλες ομάδες όπου στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Πόσο δύσκολο ήταν να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Ξάνθη:
"Ήταν δύσκολο γιατί δεν είχαμε καλή απόδοση σαν ομάδα, αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν καλές και άσχημες στιγμές, όμως αν κατεβάσεις τα χέρια δεν θα ήταν η σωστή αντίδραση, οπότε κοιτάξαμε με το κεφάλι ψηλά να ξανακάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει και να προχωρήσουμε".

Αγγελόπουλος: "Ενιαία φιλοσοφία με την πρώτη ομάδα"

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έκανε την δεύτερη εμφάνιση του, πρώτη στην Λεωφόρο, ο νεαρός Βασίλης Αγγελόπουλος με τον νεαρό μέσο μετά το τέλος του ματς να στέκεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των πράσινων λέγοντας:

"Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ανέκαθεν, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, είναι πάρα πολύ καλή, το επίπεδο είναι επαγγελματικό, υπάρχει ενιαία φιλοσοφία στην πρώτη ομάδα και στην Ακαδημία και οι άνθρωποι που δουλεύουμε καθημερινά προσπαθούν να μας βελτιώσουν για να προσαρμοστούμε καλύτερα στις ανάγκες της πρώτης ομάδας".

Κλωναρίδης: "Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε"
INTIME SPORTS

Για το πρωτάθλημα:
"Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά, την προσπάθεια και αν έχουμε την εικόνα που είχαμε με τον Πλατανιά, την προσωπικότητα και το πάθος, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τον τίτλο".

Τριανταφυλλόπουλος: "Το τυχαίο γεγονός ήταν με την Ξάνθη"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε μπροστά από την Θύρα 13 και μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του τόνισε πως οι πράσινοι αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στην ομάδα του Πλατανιά.

Μάλιστα ο αμυντικός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την εικόνα των πράσινων στο ματς με την ομάδα των Χανίων συνηθισμένη και πως ασυνήθιστο ήταν το πως έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη λέγοντας χαρακτηριστικά:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά:
«Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλά και να πάρει αποτελέσματα. Αυτό που έγινε την προηγούμενη βδομάδα δεν άρεσε ούτε σε εμάς, ούτε στον κόσμο. Υπάρχει στενοχώρια και μουρμούρα. Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αυτό κάναμε σήμερα και κερδίσαμε. Το τυχαίο γεγονός δεν ήταν το σημερινό, αλλά αυτό με την Ξάνθη».

Κλωναρίδης: "Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε"
INTIME SPORTS

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας:
«Έχουμε δείξει τη φετινή σεζόν πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ. Δεν είναι κάτι που μας ξάφνιασε το σημερινό, αλλά το περίεργο ήταν αυτό με την Ξάνθη. Με την Ξάνθη δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε τόσο καλοί όσο σήμερα, για να κυνηγήσουμε τον ένα και μοναδικό στόχο που μας έχει μείνει».

Για το γκολ που πέτυχε:
«Ήθελα να πετύχω κάποια στιγμή ακόμα ένα γκολ, ήρθε σε μία χρονική στιγμή που το χρειαζόταν η ομάδα. Πάντα μου αρέσει να σκοράρω σε αυτό το τέρμα, ελπίζω να έρθουν και άλλα».

Για τη συνέχεια και για το στόχο του Πρωταθλήματος:
«Ο Παναθηναϊκός το μόνο που πρέπει να κάνει είναι κοιτάζει να νικά τα παιχνίδια του και να παίζει καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό που μπορεί».

Λουκ Στιλ:

Ο Λουκ Στιλ από την πλευρά του υποστήριξε πως μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και ήταν θετικό που μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα "σηκώθηκαν και πάλεψαν".

«Θα λέγαμε ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν μόνο εμείς. Κάναμε ευκαιρίες, τις κάναμε γκολ. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ότι πετύχαμε γκολ στην αρχή του δεύτερου. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι μας δημιούργησε απογοήτευση ο αποκλεισμός. Εγώ δεν έπαιξα, αλλά σαν θεατής ήταν δύσκολο να βλέπω τον αγώνα. Δεν είναι κακό αν μετά από κακές εμφανίσεις σηκωνόμαστε και παλεύουμε. Το δείξαμε και σήμερα. Κερδίσαμε 3-0 τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι παίξαμε σαν ομάδα και σαν σύνολο και κοιτάμε μπροστά στο πρωτάθλημα».

Κλωναρίδης: "Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε"
INTIME SPORTS

Τέλος, για τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός για τον τίτλο, είπε:
«Έχουμε διαφορά 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον πλησιάζουμε. Να δούμε και τον αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός για να δούμε τη βαθμολογία. Βασικός μας στόχος και προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, σκοπός μας είναι να σκοράρουμε είτε εντός ή εκτός έδρας. Υπάρχουν 13 ματς, όλα είναι ανοικτά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ