ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Έχουμε ηρεμήσει πνευματικά"

Κλωναρίδης: "Έχουμε ηρεμήσει πνευματικά"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης θεωρεί ότι η διακοπή του Πάσχα ηρέμησε και άλλο τους πράσινους που είναι έτοιμοι να κάνουν ένα νέο, νικηφόρο, ξεκίνημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος μετά την διακοπή του Πάσχα και κυρίως θα εμφανιστεί πιο ήρεμος πνευματικά εμφανίστηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA". Ο επιθετικός των πράσινων στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε πως είναι φυσιολογικό για μια ομάδα να κάνει τρία-τέσσερα κακά παιχνίδια και δεν έψαξε για δικαιολογίες στο -3 του τριφυλλιού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Γνωρίζουμε πως πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα δεν είχαμε καλό σερί στα παιχνίδια μας, όμως νομίζω ότι αυτή η διακοπή μας έκανε καλό. Μας ηρέμησε πνευματικά και τώρα προετοιμαζόμαστε καλά για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Νομίζω ότι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο μια ομάδα να είναι καλή και να πέσει η απόδοση της σε δυο-τρία παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε το παιχνίδι όταν δεν παίζουμε τόσο καλά".

Για το αν φταίει το μείον 3 για την εικόνα των πράσινων μετά το ντέρμπι:
"Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στην απώλεια των τριών βαθμών. Απλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό είναι πως θα αντιδράσουμε μετά από αυτό".

Για την ομάδα του Πανθρακικού:
"Ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα όταν παίζει στο γήπεδο της. Περιμένουμε ότι θα παλέψουν απέναντι μας όμως θα πάμε εκεί για τη νίκη".

Για την απόδοση του ίδιου:
"Δεν έχω σκοράρει τον αριθμό των γκολ που πέτυχε πέρυσι, όμως αισθάνομαι πως έχω βελτιωθεί πολύ ως παίκτης στο παιχνίδι και στο τακτικό κομμάτι. Είναι απλά θέμα χρόνου. Πρέπει να είμαι υπομονετικός να συνεχίσω τη δουλειά μου και η σεζόν θα έρθει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ