ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας ο Αμπέντ

Κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας ο Αμπέντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεχτί Αμπέντ θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Αλγερίας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα στα παιχνίδια με την Αιθιοπία.

Στην Εθνική Αλγερίας για τα ματς των προκριματικών του Κόπα Άφρικα κλήθηκε ο Μεχτί Αμπέντ. Ο μέσος του Παναθηναϊκού θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της πατρίδας του στις αναμετρήσεις που θα γίνουν στις 25 και 29 Μαρτίου ενώ θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των πράσινων από τις 21 Μαρτίου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα δώσει το παρών στο ματς με τον Ηρακλή (19/3) και εν συνεχεία θα αναχωρήσει ενώ η επιστροφή του στο "Γ. Καλαφάτης" θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απρίλη και θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι με την Βέροια (3/4). Άρα δεν θα χάσει κάποιο παιχνίδι του τριφυλλιού.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

"Ο μέσος του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει στους αγώνες της Εθνικής του κόντρα στην Αιθιοπία, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κλήθηκε ο Μεντί Αμπέντ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην τον έχει στη διάθεσή του για το διάστημα 21-30 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μέσος έχει υποχρεώσεις με την Αλγερία, η οποία θα αναμετρηθεί με την Αιθιοπία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα 2017.

Με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 25/03 στη Μπλίντα και τον επαναληπτικό στις 29 του ίδιου μήνα, στην Αντίς Αμπέμπα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ