ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλήθηκε στην Ελπίδων ο Στάικος

Κλήθηκε στην Ελπίδων ο Στάικος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πασχάλης Στάικος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και βρίσκεται στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη για το τελευταίο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που θα γίνει τη Δευτέρα (10/10 το μεσημέρι κόντρα στην Ουγγαρία.

Στην Εθνική Ελπίδων ενσωματώθηκε από την Παρασκευή (7/10) το απόγευμα ο Πασχάλης Στάικος με το νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού να καλείται εκτάκτως από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αντώνη Νικοπολίδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 20χρονος μέσος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή το πρωί με τους πράσινους και εν συνεχεία ειδοποιήθηκε για την κλήση του με συνέπεια λίγες ώρες αργότερα να κάνει προπόνηση και με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Στάικος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων και θα είναι στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη για το ματς της Δευτέρας (10/10) με την Ουγγαρία στο Περιστέρι στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Η παρουσία του Στάικου στην Εθνική ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο νεαρός μέσος, όπως ήταν φυσικό, δεν βρέθηκε στην Ελευσίνα για το φιλικό με τον Πανελευσινιακό.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ