ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλεισμένος ο Ενόχ, έρευνα για πιο έτοιμο "εξάρι"

Cameroon's Eyong Enoh controls a ball during their friendly soccer match against Paraguay in Kufstein, Austrian province of Tyrol, on Thursday, May 29. 2014. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Cameroon's Eyong Enoh controls a ball during their friendly soccer match against Paraguay in Kufstein, Austrian province of Tyrol, on Thursday, May 29. 2014. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Ουζουνίδης ψάχνει έναν αμυντικό χαφ που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό, όμως έχει stand by τον Εγιόν Ενόχ για να είναι καλυμμένος.

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, αλλά με τρεις μέρες να απομένουν μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η αναζήτηση δεν είναι εύκολη. Κυρίως, γιατί ο Ουζουνίδης αναμένει εντός της ημέρας να μάθει το ποσό που θα διατεθεί για τις μεταγραφές, ώστε να αποφασίσει αναλόγως.

Ο 31χρονος Καμερουνέζος αμυντικός χαφ, Εγιόν Ενόχ, έχει τεθεί σε πρώτο πλάνο, επειδή είναι ελεύθερος με προσιτό κασέ, διαθέτει εμπειρία από ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας όπως ο Άγιαξ και η Σταντάρ και θέλει να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα χρειαστεί καιρό για να ενσωματωθεί στην ομάδα, ενώ η καριέρα του εξελίσσεται καθοδικά.

Βασικά, ο Ενόχ έχει συμφωνήσει σε πρώτη φάση με τον Ουζουνίδη και περιμένει την ειδοποίηση του. Ταυτόχρονα, ο προπονητής του Τριφυλλιού αναζητά έναν πιο έτοιμο παίκτη, σε πιο παραγωγική ηλικία, ωστόσο η εύρεση του θα εξαρτηθεί από τους διαθέσιμους πόρους. Οπότε, έχει τον Ενόχ στην αναμονή για να είναι καλυμμένος και ψάχνει κάτι καλύτερο στο μεσοδιάστημα, όπως ο Γιακούμπ Σιλά ή ο Παπακουλί Ντιόπ.

Ο Ουζουνίδης θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ακόμα και σήμερα (29/8), ώστε να μην ρισκάρει την τελευταία μέρα του Αυγούστου, καθώς και να έχει χρόνο να ασχοληθεί με τον αριστερό εξτρέμ. Άρα, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, με τον αμυντικό χαφ να επιλέγεται το συντομότερο δυνατό.

Photo credits: (AP Photo/Kerstin Joensson)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ