ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό με Λεβαδειακό ενόψει

Φιλικό με Λεβαδειακό ενόψει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού συζητούν με τους αντίστοιχους του Λεβαδειακού για τον προγραμματισμό ενός παιχνιδιού. Δεύτερη μέρα ρεπό για τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε τη διοργάνωση ενός φιλικού παιχνιδιού για την Κυριακή (24/4), προκειμένου να διατηρήσει το ρόστερ σε εγρήγορση και υπάρχουν επαφές με τον Λεβαδειακό για τον προγραμματισμό του ματς. Άλλωστε, και η ομάδα της Βοιωτίας θα δώσει ματς μέχρι να σταματήσει τις προπονήσεις της.

Λογικά, το παιχνίδι θα κανονιστεί σε απογευματινή ώρα και θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης", κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή επιλογή για έναν αγώνα με ανταγωνιστικό ρυθμό, αφού διαθέτει καλό σύνολο και μερικές ποιοτικές μονάδες για τα δεδομένα της Super League. Ασφαλώς, είναι πολύ νωρίς για να δοκιμάσει τα πλάνα του ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού μεσολαβούν τόσες ημέρες μέχρι την έναρξη των play offs.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (19/4) οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν τη δεύτερη μέρα από το τριήμερο ρεπό τους. Οι περισσότεροι άδραξαν την ευκαιρία και βρίσκονται εκτός Αθηνών, έχοντας προγραμματίσει να επιστρέψουν το βράδυ της Τετάρτης (20/4), λόγω της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (21/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ