ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλείνει Οικονόμου, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα και θα ξεκινήσει προπονήσεις ενώ ο Ουζουνίδης ψάχνει για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως στράικερ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Βαγγέλης Οικονόμου μετά τη νέα επαφή που είχαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους για συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο και απολαβές 50.000 ευρώ έως το τέλος της σεζόν, ενώ πήρε και τις εγγυήσεις που ήθελε.

Το πιθανότερο είναι πως ο Οικονόμου θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα όταν στον Παναθηναϊκό θα γνωρίζουν σίγουρα αν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές καθώς μην ξεχνάμε ότι στο τριφύλλι περιμένουν την οριστική απάντηση από τη FIFA. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείσουμε το γεγονός ακόμα και αν δεν ανακοινωθεί ο Οικονόμου, να βρεθεί την Παρασκευή στο "Γ. Καλαφάτης" και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους πράσινους.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό θα φουλάρουν για την επόμενη μεταγραφή τους που θα είναι ένας σέντερ φορ. Εκεί έχει εντοπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα για το τριφύλλι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η αναζήτηση των πράσινων γίνεται κυρίως στο εξωτερικό με λύσεις που προτείνονται είτε ως ελεύθεροι, είτε ως δανεικοί. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε και μια περίπτωση από την Ελλάδα αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό.

Οι πράσινοι τώρα εν συνεχεία και ανάλογα και με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ δεν αποκλείεται να ψάξουν και για έναν περιφερειακό επιθετικό ή έναν παίκτη στα χαφ καθώς και έναν ακραίο αμυντικό. Βέβαια η προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή είναι η απόκτηση ενός επιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ