ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κλείνει" ο Λυμπερόπουλος στον Παναθηναϊκό

"Κλείνει" ο Λυμπερόπουλος στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ένα βήμα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και όλα θα ξεκαθαρίσουν σε ραντεβού που θα έχει το απόγευμα της Τρίτης με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένα βήμα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια και το 2003 όταν αποχώρησε από το τριφύλλι ως παίκτης είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο 41χρονος πρώην άσος των πράσινων (1996-2003) προκρίθηκε για την θέση του τεχνικού διευθυντή στο τριφύλλι και αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης να έχει το τελικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο για να πέσουν οι υπογραφές.

Από την Δευτέρα το βράδυ είχαν αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με την επιστροφή του Λύμπε στους πράσινους και είχε μπει στο κάδρο και μάλιστα αρκετά δυνατά.

Ο πρώην άσος των πράσινων ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού θα αναλάβει τον ρόλο που είχε μέχρι πρότινος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και θα είναι αυτός που θα τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων από εδώ και στα εξής σύμφωνα και με τα θέλω του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται ήδη καθώς είχαν υπάρξει συμπαίκτες με τη φανέλα του τριφυλλιού τη σεζόν 1996-97, την τελευταία του 48χρονου τεχνικού στον Παναθηναϊκό και πρώτη του Λυμπερόπουλου στους πράσινους.

Ο "Λύμπε" αρχικά το μεσημέρι της Τρίτης πήγε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου είχε συνάντηση με κάποια στελέχη του τριφυλλιού και τώρα θα συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ