ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

KK architects: "Δεν έχουμε ενημέρωση για τη Λεωφόρο"

KK architects: "Δεν έχουμε ενημέρωση για τη Λεωφόρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το "KK architects" και ζήτησε την τοποθέτηση του για την αρνητική τροπή που φέρεται να έχει πάρει η ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Την Τρίτη (4/10) ένα δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου ανέφερε πως η Πολεοδομία έχει απορρίψει την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας, που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσαν την πληροφορία, διαρρέοντας ότι "περιμένουμε να δοθεί απαντήσει στο φάκελο που έχουμε καταθέσει για να πάρουμε οικοδομική άδεια. Ο,τι άλλο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικότητα".

Στην υπόθεση εμπλέκεται και το αρχιτεκτονικό γραφείο "KK architects", που επιμελείται τη νέα μορφή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, παρουσιαζόμενο να έχει ενημερωθεί για την απόφαση της Πολεοδομίας να αρνηθεί την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το αρχιτεκτονικό γραφείο των Ανδρέα Κούρκουλα και Μαρία Κοκκίνου (φώτο) και ζήτησε τη θέση του για το ζήτημα που έχει προκύψει.

"Δεν έχουμε ενημέρωση από καμία αρμόδια υπηρεσία ότι ο φάκελος που έχει κατατεθεί, έχει απορριφθεί ή πρόκειται να απορριφθεί. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εξέτασης του φακέλου" ήταν η απάντηση που δόθηκε στο Sport24.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, η Περιφέρεια Αττικής, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, το τμήμα Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΚΑ και ο Δήμος Αθηναίων, έχουν εγκρίνει την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας, που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Η ανακαίνιση προβλέπει την τοποθέτηση δύο πρόσθετων εξεδρών πάνω από τις υφιστάμενες κεντρικές, την εγκατάσταση τεσσάρων μεταλλικών πύργων στις θύρες των κόρνερ, έναν πολυχώρο πάνω από τη Θύρα 7, την περιβολή του γηπέδου από μεταλλικό κέλυφος και άλλες εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ