ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κίτρινη κάρτα" στον Λαγό

"Κίτρινη κάρτα" στον Λαγό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε πειθαρχικό παράπτωμα οφείλεται ο αποκλεισμός του Τάσου Λαγού από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά (27/9, 16:00).

Αφορμή αποτέλεσε ένα περιστατικό που έγινε στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης (24/9) στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Νίνη και τον Ρούτερ.

Ο Τάσος Λαγός έκανε ένα άτσαλο τάκλιν στον Σωτήρη Νίνη, τραυματίζοντάς τον ( αυτός είναι και ο λόγος που ο τελευταίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τον Πλατανιά).

Ο Νίνης, χωρίς ένταση, του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός. Παρατηρήσεις όμως του έκανε και ο Ρούτερ, βλέποντας ότι τραυμάτισε τον συμπαίκτη του. Ο Τάσος Λαγός αντιμίλησε στον βοηθό του Γιάννη Αναστασίου και η συνέχεια ήρθε την επόμενη ημέρα στο Κορωπί.

Ο Λαγός ζήτησε συγγνώμη από τον Νίνη για τον τραυματισμό που του προκάλεσε.

Ο Αναστασίου τού ζήτησε να κάνει το ίδιο και με τον Ρούτερ, αλλά ο Λαγός το αγνόησε. Κάπως έτσι ήρθε ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 5η αγωνιστική.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν "παίζει" με θέματα πειθαρχίας, γεγονός που απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν στις περιπτώσεις των Τριανταφυλλόπουλου και Δώνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ