ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίνδυνος στον Παναθηναϊκό από τη FIFA για Ιβανόφ

Κίνδυνος στον Παναθηναϊκό από τη FIFA για Ιβανόφ

Ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο έως το τέλος Μαρτίου για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τον Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος κάνει προσφυγή στη FIFA για τα οφειλόμενα.

Άλλη μία υπόθεση που αφορά τον Παναθηναϊκό απασχολεί την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Όπως υποστηρίζουν βουλγαρικές ιστοσελίδες, ο Ιβάν Ιβανόφ έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων, διότι δεν έχει λάβει τα προβλεπόμενα χρήματα της αποζημίωσής του.

Εκπρόσωπος της νομικής φίρμας Vasilev & Co. Law Firm που ενεργεί για λογαριασμό του Ιβανόφ, επιβεβαίωσε σε ρεπορτάζ ότι ο πελάτης του έχει προσφύγει κατά του Παναθηναϊκού, επειδή δεν τήρησε τον επιδικασμένο διακανονισμό από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Βούλγαρου δικηγόρου, ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο μέχρι τις 31 Μαρτίου για να φανεί συνεπής στις υποχρέωσεις του απέναντι στον Ιβανόφ, διαφορετικά η FIFA θα επιβάλλει κυρώσεις μέσω της πειθαρχικής διαδικασίας που άρχισε.

Ο Ιβανόφ φέρεται να μην έχει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό, ώστε να καταλήξουν σε συμβιβασμό και απλώς περιμένει να παρέλθουν οι ημερομηνίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η FIFA έχει παρόμοιες ανοιχτές υποθέσεις για το Τριφύλλι και μπορεί να φτάσει έως την απαγόρευση μεταγραφών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ