ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτω η μπάλα στις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό

Κάτω η μπάλα στις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι έξι μεταγραφές που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό έχουν κλείσει κατά μεγάλο ποσοστό τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τριφυλλιού που δεν θα βιαστεί να προχωρήσει σε... μια-δυο συμπληρωματικές κινήσεις όπως τόνιζαν από την πράσινη ΠΑΕ.

Έχουμε φτάσει στις 19 Ιούλη και παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει έξι ποδοσφαιριστές Ιβανόφ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, Γουακάσο και Ρέις καθημερινά νέα ονόματα βγαίνουν στην επιφάνεια, κυρίως από Ιταλία ενώ συνεχίζονται τα σενάρια για τους Χριστοδουλόπουλο, Σίλντενφελντ.

Για τον πρώτο μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη προβεί σε διάψευση ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν απασχολεί και δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεται το όνομα του στα καθημερινά μεταγραφικά σενάρια.

Οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα στις μεταγραφές καθώς ναι μεν ο κόσμος είναι λογικό να θέλει να διαβάζει για νέα ονόματα αλλά όπως έλεγαν στο τριφύλλι ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση των έξι προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών έχει ολοκληρώσει τις βασικές μεταγραφές του, Κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζονται δημοσιεύματα για Σίλντενφελντ, Χριστοδουλόπουλο. Και τόνιζαν ότι οι έξι μεταγραφές έχουν καλύψει τις βασικές ανάγκες που είχε η ομάδα στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Οπότε από εδώ και στο εξής στο τριφύλλι δεν βιάζονται, αυτό είναι το κυριότερο, και όποια κίνηση γίνει θα είναι συμπληρωματική όπως η απόκτηση του Ρινάλντι η ενός άλλου φορ που θα έρθει να πλαισιώσει τους Μπεργκ και Λέτο. Καθώς και όποια άλλη μεταγραφή χρειαστεί ανάλογα και με τις εξελίξεις με πιθανές αποχωρήσεις ή πωλήσεις αν έρθουν προτάσεις για παίκτες όπως ο Αμπέντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ