ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: "Η ομάδα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο"

Κατσουράνης: "Η ομάδα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Με την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μιλάει για την πρόκριση και όλοι θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση με την Μάριμπορ, σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη. Τι είπε ο Φορναρόλι

Με την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μιλάει για την πρόκριση, σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη.

Παράλληλα τόνισε πως όλοι θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση στην Σλοβενία και πως η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο άμεσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης: " Πολλά έφταιξαν. Όλοι έχουμε ευθύνες. Ντροπή μόνο πρέπει να έχουμε. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, να κάτσουμε κάτω και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που πρέπει.

Η ομάδα αποτελείται από πολλούς παράγοντες. Δεν έχει σημασία τι βλέπω εγώ. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και θα αντιδράσει. Δεν θα βγει η χρονιά έτσι για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. Με αυτή την εικόνα δεν μπορούμε να μιλάμε για προκρίσεις".

Φορναρόλι: "Είναι ντροπή"

Ο Μπρούνο Φορναρόλι τόνισε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι ντροπιαστική για την ιστορία του Συλλόγου και για τους οπαδούς του.

Για το τι έφταιξε: " Για εμάς είναι ένα πολύ σκληρό χτύπημα. Κάτι το οποίο δεν αξίζει ούτε ο Σύλλογος ούτε οι φίλαθλοί μας. Είναι ντροπή. Οι μόνοι που φταίνε είμαστε εμείς"

Για το εάν είναι θέμα επιθετικού: " Δεν είναι πάντοτε θέμα της επίθεσης είναι πρόβλημα της ομάδας. Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση"

Για το εάν μπορεί να λύσει ο ίδιος το πρόβλημα: " Το πρόβλημα δεν είναι η επίθεση, η μεσαία γραμμή ή η άμυνα. Είναι πρόβλημα της ομάδας. Όταν δεν λειτουργούν οι γραμμές, δεν λειτουργεί η ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ