ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης... εναντίον Παναθηναϊκού

Κατσουράνης... εναντίον Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ πιθανή είναι η διεξαγωγή φιλικού ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό μέσα στην εβδομάδα με τους ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας να έχουν κάνει σχετική πρόταση στο τριφύλλι.

Σε κάθε διακοπή για εθνικές ομάδες ο Παναθηναϊκός δίνει ένα φιλικό παιχνίδι προκειμένου ο Αντρέα Στραματσόνι να έχει την ευκαιρία να βλέπει κάποιους παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Κάτι ανάλογο ενδεχομένως να συμβεί και τώρα με τους πράσινους να έχουν δεχτεί πρόταση από την Παναχαϊκή του Κώστα Κατσουράνη για φιλική αναμέτρηση των δυο συλλόγων. Άλλωστε ο "Κατσούρ" είχε παίξει συμπαίκτης με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό και είχαν πολύ καλή σχέση.

Ένα φιλικό που αν όντως διεξαχθεί θα γίνει στην Πάτρα και θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την Παρασκευή στο γήπεδο της Αγιάς, την φυσική έδρα των πρωτοπόρων του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αυτό που απομένει είναι η έγκριση του Αντρέα Στραματσόνι ώστε να δώσει τη συγκατάθεση του για τη διεξαγωγή του φιλικού μετά τα όσα έχουν επακολουθήσει την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τεστ και για Τελάντερ

Αν φυσικά πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελέσει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο Ιταλός τεχνικός να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός αμυντικός που εδώ και είκοσι μέρες περίπου μετέχει σε φουλ πρόγραμμα χωρίς να νοιώθει ενοχλήσεις και θέλει να αρχίσει να παίρνει μέρος σε παιχνίδια ώστε να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και να δει αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Με τους "μικρούς" οι προπονήσεις

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη το απόγευμα, στις 5, είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις και ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ζητήσει από την ομάδα Νέων να βρεθούν στην προπόνηση και οι παίκτες της ομάδας Νέων. Συγκεκριμένα όσοι γυμνάζονταν με την ομάδα και πριν το παιχνίδι με την Σταντάρ.

Συγκεκριμένα οι Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Πίσπας, Παπανικολάου, Μαυρομάτης και Ξενόπουλος αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών βοηθώντας στις προπονήσεις των επόμενων ημερών καθώς υπάρχουν οι απουσίες των διεθνών αλλά και τραυματίες στο τριφύλλι. Αντίθετα θα απουσιάζουν οι Ευαγγέλου, Μίγγος οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική Νέων στην Ουαλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ