ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτσε: "Κι εγώ, κι ο ΠΑΟΚ θέλαμε να πάω στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έργκους Κάτσε τόνισε ότι αποτέλεσε κοινή επιθυμία του ίδιου, αλλά και του ΠΑΟΚ να κατηφορίσει στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ (0-0) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον Έργκους Κάτσε να δικαιολογεί την απόφασή του να φορέσει τα "πράσινα" με τη φράση "μου αρέσουν τα δύσκολα".

"Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να παίξω. 2,5 μήνες, Το τελευταίο 90λεπτο ήταν με την Εθνική. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση", υποστήριξε αρχικά στην κάμερα της NOVA και στη συνέχεια μίλησε για:

Τι τον έφερε στον Παναθηναϊκό: "Και ο ΠΑΟΚ και εγώ θέλαμε να πάω στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει να πηγαίνω σε ομάδες που είναι σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Ήρθα να δώσω το 100%"

Για τον συμπαίκτη του, Γιάννη Μυστακίδη: "Ο Γιάννης παίζει καλύτερα πίσω από το φορ. Είχε μια μεγάλη ευκαιρία, θα χρειαστεί χρόνο".

Για τη σταδιακή προσαρμογή του στην ομάδα: "Έχω κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Προσπάθησα κι εγώ από την πλευρά μου να τους βοηθήσω σιγά-σιγά θα γίνει αυτό. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, θέλω να δώσω το 100% και σκέφτομαι μόνο αυτό. Μετά, το καλοκαίρι, θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ