ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτσε και Βλαχοδήμος εκτίουν την ποινή τους με τον Αστέρα Τρίπολης

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΦΑΤΙΟΝ(Α) ΚΑΤΣΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Κάτσε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τόσο πολύ τη νίκη επί της Λαμίας το Σάββατο που αποφάσισε για τους τιμωρημένους Κάτσε και Βλαχοδήμο να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, μετά το ντέρμπι στο Φάληρο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε για τους Βλαχοδήμο - Κάτσε να εκτίσουν την ποινή μια αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (μετά το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού) και όχι στο σαββατιάτικο ματς εναντίον της Λαμίας στη Λεωφόρο.

Ο λόγος; Θέλει πάρα πολύ το τρίποντο εναντίον της ομάδας από τη Φθιώτιδα, προκειμένου να... εξαφανιστεί μια και καλή κάθε "υποψία" περί πιθανού υποβιβασμού και ταυτόχρονα με δεύτρεη διαδοχική νίκη να ενισχυθεί σε κρίσιμο timing η αυτοπεποίθηση ενός καινούριου ουσιαστικά συνόλου. Ακριβώς πριν από τη σειρά επτά πολύ σύκολων αγώνων με Ολυμπιακό (Ε), Αστέρα, ΑΕΚ (Ε), Ατρόμητο, Πανιώνιο (Ε), ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Δηλαδή με την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας, στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος!

Αυτη η σειρά διαδοχικών δύσκολων αγώνων θα ξεκινήσει για τους Πράσινους χωρίς τους Λουσιάνο και Κουρμπέλη οι οποίοι εφαρμόζουν ατομικό πρόγραμμα και πιθανώς να τεθούν στη διάθεση του κόουτς για το ντέρμπι στο Φάληρο, ενώ αντιθέτως ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα είναι έτοιμοι οι Μολίνς, Μυστακίδης, οι οποίοι απουσιάζουν από τις προπονήσεις, λόγω των τραυματισμών τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ