ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθορίζει τις αντιδράσεις ο Αλαφούζος

Καθορίζει τις αντιδράσεις ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μίλησε στους παίκτες του Τριφυλλιού, ενώ στη συνέχεια θα σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Παρά το αναμενόμενο, ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (30/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αποφεύγοντας να μιλήσει στους παίκτες. Ο Αλαφούζος αρκέστηκε στους τυπικούς χαιρετισμούς και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, συσκέφθηκε με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Δημήτρη Σαραβάκο, ενώ αργότερα πήγε μαζί τους ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημερώθηκε για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και για τα αίτια της κακής απόδοσης της ομάδας, στην ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την εμπιστοσύνη που περιβάλλει τους συνεργάτες του, όμως ήθελε ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνέχεια, ο Αλαφούζος θα έχει συνεργασία με την επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου και τον δικηγόρο Γιάννη Κάρμη, προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Θεωρείται δεδομένο ότι θα κατατεθεί έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ασχέτως της άποψης που επικρατεί για τις πιθανότητες δικαίωσης.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι θα χαραχτεί η πολιτική που θα ακολουθηθεί και μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, αφού στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματα τους και να αξιοποιήσουν κάθε πιθανή οδό!

Γενικότερα, ο Αλαφούζος είναι εκνευρισμένος με την απόφαση που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, αφού τη θεωρεί άδικη και όπως τόνιζε σε συνεργάτες του, δεν πρόκειται να την ανεχθεί και θα συνεχίσει τον ανένδοτο αγώνα για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ