ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καθαρός" για Ολυμπιακό ο Ταυλαρίδης

"Καθαρός" για Ολυμπιακό ο Ταυλαρίδης
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης κυνήγησε και πήρε την κάρτα από τον Γιάχο στο ματς με την Καλλονή προκειμένου να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ντέρμπι που έρχεται.

Λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης από τον Θανάση Γιάχο στο Παναθηναϊκός-Καλλονή ο Στάθης Ταυλαρίδης κυνήγησε και πήρε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η έβδομη για τον κεντρικό αμυντικό των πράσινων ο οποίος ήθελε να εκτίσει τώρα την ποινή του για να μπορεί να είναι "καθαρός" στο ντέρμπι της 22ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Ταυλαρίδης πρέπει να λείψει σε δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των πράσινων και το κακό είναι πως σε αντίθεση με ότι έκαναν άλλες ομάδες το τριφύλλι δεν θα μπορεί να δηλώσει το ματς με τη Νίκη Βόλου καθώς πλέον έχει αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια της δεν θα ορίζονται όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Ο Παναθηναϊκός στα επόμενα ματς έχει να παίξει κόντρα σε Πλατανιά, (Νίκη Βόλου), Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι έχει το δικαίωμα να δηλώσει να χάσει ο έμπειρος στόπερ δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Οπότε αν δεν μπορεί να τον δηλώσει σε αυτό με τη Νίκη Βόλου τότε αναμένεται να λείψει από τα ματς με Πλατανιά και Παναιτωλικό που θα είναι εντός έδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ