ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατέθεσε πρόταση στη Κορίνθιανς για Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός

Κατέθεσε πρόταση στη Κορίνθιανς για Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λουτσιάνο για την απόκτηση του για τρία χρόνια και απομένει η συγκατάθεση της Κορίνθιανς με την οποία το τριφύλλι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία από τη Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Λουτσιάνο για συμβόλαιο τριών ετών έχοντας εξασφαλίσει το ναι από τους εκπροσώπους του που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του. Αυτό που απομένει για να τελειώσει η μεταγραφή είναι και η συγκατάθεση της Κορίνθιανς που κατέχει ένα ποσοστό 25%.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην διάρκεια της Δευτέρας την πρώτη προσφορά προς την Κορίνθιανς η οποία όμως δεν ικανοποίησε τον σύλλογο. Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί όμως και από τη στιγμή που το τριφύλλι έχει εξασφαλίσει ήδη το ναι του ποδοσφαιριστή δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ιστοσελίδα στην Βραζιλία και συγκεκριμένα ή www.reporterdofutebol.com ανέφερε στο ρεπορτάζ της πως ο Παναθηναϊκός απέστειλε πρόταση για να κάνει δικό του τον Λουτσιάνο και σημειώνει ότι πριν από λίγες μέρες ο παίκτης είχε δεχτεί πρόταση από ομάδα του Κατάρ αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Το άρθρο αναφέρει: "Ο Λουτσιάνο ο οποίος ανήκει στην Κορίνθιανς δέχτηκε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό πριν μερικές μέρες. Το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον παίκτη είναι λίγο λιγότερα από ότι έπαιρνε στην Λεγκανές. Το κλαμπ όμως έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες οι οποίες ίσως πάνε πίσω τις διαπραγματεύσεις.

Η προσφορά που έγινε στο κλαμπ δεν έχει γίνει γνωστή αλλά είναι μικρότερη απ' ότι επιθυμεί το κλαμπ. Παρά το χαμηλότερο συμβόλαιο ο αθλητής βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία".

Και το άρθρο συνεχίζει λέγοντας: "Πριν μια εβδομάδα η Κορίνθιανς δέχτηκε μια πρόταση κοντά στις 300.000 δολάρια που θεωρήθηκε μικρή από την ομάδα παρά το γεγονός ότι έχει μόλις το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη. Επίσης η Μποταφογκο και η Κρουζέιρο έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη αλλά καμία διαπραγμάτευση δεν προχώρησε".

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση την Τρίτη στην Κορίνθιανς, λίγο μεγαλύτερη απ' αυτή της Δευτέρας και απ' την προσφορά που είχε γίνει από την ομάδα του Κατάρ, ίσως να αγγίζει και τις 400.000. Έτσι το θέμα θα κλείσει θετικά για τους πράσινους την Τρίτη με το τριφύλλι να αποσπά και το "ναι" από τους Βραζιλιάνους και την ελευθέρας του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Επίσης σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr οι απολαβές του παίκτη αναμένεται να φτάνουν τις 750.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους που θα μπουν στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή καθιστώντας τον έναν από τους ποιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ