ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και διεκδικεί τη λύση του συμβολαίου του, ενώ πολλά θα κριθούν από την παρουσία του σήμερα στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ούτε τις μέρες των γιορτών δεν πρόκειται να ησυχάσουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού... Αμέσως μετά την αργία των Χριστουγέννων, ο δικηγόρος του Νίκλας Χουλτ κατέθεσε προσφυγή την Τετάρτη (27/12) κατά της ΠΑΕ, μέσω της οποίας διεκδικεί περίπου 350.000 ευρώ και τη λύση του συμβολαίου.

Η εκδίκαση της προσφυγής ορίστηκε για τις 8 Ιανουαρίου και εφόσον ο Σουηδός την κερδίσει, τότε η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό θα διακοπεί και ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ναι μεν ο Χουλτ ήταν από τους "επικίνδυνους" για να προσφύγουν στην ΕΠΟ, αφού εδώ και καιρό ο ατζέντης του, Μάρτιν Νταλίν, πιέζει επί καθημερινής βάσης, όμως το timing εξέπληξε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι πίστευαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Πλέον, έχει σημασία εάν ο Χουλτ θα επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων και θα είναι παρών στην προπόνηση (27/12) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ή θα προτιμήσει να μείνει στην πατρίδα του. Διότι στη δεύτερη περίπτωση, οι σχέσεις των δύο πλευρών θα διαρραγούν οριστικά.

Ο Χουλτ δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και ήταν από τους πιο αδιάλλακτους στις συζητήσεις για το οικονομικό. Άλλωστε, ο Σουηδός είχε καταθέσει προσφυγή και πριν μερικούς μήνες, δείχνοντας ότι έχει μικρή ανοχή σε τέτοια ζητήματα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ