ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατατέθηκε η ένσταση από τον Παναθηναϊκό

Κατατέθηκε η ένσταση από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν την ένσταση με την οποία ζητούν την ακύρωση του ντέρμπι και τον ορισμό εκ νέου του αγώνα με τον Ολυμπιακό εντός των επόμενων 15 ημερών.

Στην ένσταση που σκέφτονταν από την Δευτέρα (23/11) για την ακύρωση του φύλλου αγώνας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ορισμό εκ νέου του αγώνα εντός των επόμενων 15 ημερών προχώρησαν στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού την Τρίτη πήγαν στα γραφεία της Super League και με επιστολή που κατέθεσαν στο πρωτόκολλο ζήτησαν και επισήμως την ακύρωση του φύλλου αγώνος και την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η ένσταση αναμένεται να εκδικαστεί και αυτή την Παρασκευή, όταν αναμένεται να γίνει και η απολογία του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν έξω από την Λεωφόρο αλλά και μετά την ματαίωση του αγώνα. Φυσικά αν η ένσταση γίνει αποδεκτή τότε αυτόματα θα αλλάξουν και τα υπάρχοντα δεδομένα.

Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό έλεγαν σχετικά με την σύνταξη του φύλλου αγώνος: "Το θέμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πετάχθηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ερρίφθησαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ